Emberek hogy találnak maguknak munkát?
Főleg a frissen végzett diplomások vagy a 20-és 30 éves korosztályon belül érdekelne. Mert ami a neten megvan hírdetve akár facebookon vagy rossz munka és több százszor megvan hírdetve, vagy kamu munka, de nagyon nehéz kifogni a jót. Ha ki is fog az ember akkor vagy nem válaszolnak a cv-re vagy nagy szerencséve behívnak állásinterjúra és nem veszik fel.
Kivéve a hátszeles sogor koma, barát ismerős, stb. embereket.
Első munkát hogy lehet találni tapasztalatlan ember segítség nélkül. ?
Pl: professionon
Persze csak azok, akiknek versenyképes tudásuk van, ami neked nincs meg.
Egy zárt körbe akarsz belerülni, ez operatőrkènt nem fog menni. Nèzd meg pl a stand up generációt, kis lótifutik voltak, bedolgozgattak Fábrinak, kb kávèt hordtak, mire 30-40 èvesen befutottak. Vállalj bármit, bármennyièrt. Èn annó pl díszletet pakoltam (nem vagyok szakmabeli), ès úgy ismerkedtem. Stylist barátom kb 5 èvig gürizett napi 12-16 órát, többnyire gyakornokkènt, pènz nèlkül. Volt hónap, mikor 30 ezret kapott, pesten, nem 25 ève hanem 6-7. Most kezdett pozitívra kijönni.
Szóval ezekhez a szakmákhoz elhivatottság ès akarás kell. Nem fognak soha hirdetni, most is 5-en hordják a kávèt az idősebb operatőröknek, ingyen, majd belőlük kerül ki 1-1. Ahogy ajánlották, esetleg vidèken kisebb helyen van esèly, ott nem akkora a verseny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!