Miért van az, hogy a pénztárosok többsége megcsinált hajjal, tökéletes körmökkel, tucatnyi ékszerrel, és full sminkben ül be a kasszához, addig egy tanár vagy egy könyvelő úgy öltözködik, mint akit ilyen dolgok nem érdekelnek?
Szerintem ez máshol is így van, kell egyfajta intellektuális szint, hogy az ember belássa, a kevesebb több.
A műszempilla Ok. De ha sörény vastagságú, az már nem ok.
Kicsi szolizás vagy napon barnultság rendben van, szolisárga ráncos bőr nem ok.
Hajfelvarrás alkalomra, vagy úgy állandóra, hogy ne lehessen észrevenni, az szép, de derékig érő 5 szál toldott haj, jól elkülönülve a vállig érő sajáttól nem tud szép lenni.
Ugyanez a műkörömmel, sminkkel, ruhával, szerintem érteni lehet, mire gondolok.
Van, aki szeret csinosan öltözni, más meg szeret kényelmesen öltözködni. Nem mindenki olyan típus, aki mindenáron csinos akar lenni. Van, akit egyáltalán nem érdekel, hogy hogy néz ki. Ez nem a pénzen múlik. Lehet a tanár a fizetését mondjuk könyvekre, utazásokra költi el, amit nem él fel, a pénztáros meg kozmetikushoz, fodrászhoz jár és sminkcuccokat vesz.
Én nem vagyok se pénztáros, se tanár, művelt vagyok, egyébként adminisztratív munkát végzek, nem keresek rosszul, de azért olyan jól sem, de imádok csinosan öltözködni, nálam is alap a smink, a csinos ruha, szép cipő. Mert én ilyen vagyok. Hozzáteszem egyébként, hogy anyuka vagyok, tehát még anyaként, feleségként is sokat adok a külsőmre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!