Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért van az, hogy a pénztáros...

Miért van az, hogy a pénztárosok többsége megcsinált hajjal, tökéletes körmökkel, tucatnyi ékszerrel, és full sminkben ül be a kasszához, addig egy tanár vagy egy könyvelő úgy öltözködik, mint akit ilyen dolgok nem érdekelnek?

Figyelt kérdés
2019. máj. 24. 19:05
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Az egyetemen, ahol tanulok, a tanszékvezetőt rendszergazdának néztem pl. Vagy most jelenleg egy külföldi egyetemen vagyok, ahol az egyik oktató Afrikában is élt, sőt az USA-ban járt egyetemre, mégis úgy néz ki, mintha turiból öltözködne.
2019. máj. 24. 19:10
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Az emberek nagy részén nem látszik mennyit keres. Aki keveset, az próbálja mutatni, h sokat és telik neki műkörömre, muszempillara, fodraszra stb. - re. Aki meg sokat keres, nem érzi szükségesnek, h hangsúlyozza, a pénzét.
2019. máj. 24. 19:14
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Mindenkinek más a prioritása az életben
2019. máj. 24. 19:15
 4/12 anonim ***** válasza:
44%
Valószínű, hogy a pénztáros többet keres mint pl. egy kezdő vagy akár több éve dolgozó tanár. Valamint egy tanárnak mások az értékrendjei, nem annyira fontos a köröm, frizura...
2019. máj. 24. 19:16
 5/12 A kérdező kommentje:
Hol keres többet egy pénztáros? :D A LIDL-ben vagy az Aldiban talán, de egy CBA-ban vagy egy Sparban aligha.
2019. máj. 24. 19:19
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
5: Hát nem tudom te milyen boltokba jársz, de én nem szoktam látni az általad leírt típust, szinte semelyik boltban.
2019. máj. 24. 19:24
 7/12 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem ez máshol is így van, kell egyfajta intellektuális szint, hogy az ember belássa, a kevesebb több.

A műszempilla Ok. De ha sörény vastagságú, az már nem ok.

Kicsi szolizás vagy napon barnultság rendben van, szolisárga ráncos bőr nem ok.

Hajfelvarrás alkalomra, vagy úgy állandóra, hogy ne lehessen észrevenni, az szép, de derékig érő 5 szál toldott haj, jól elkülönülve a vállig érő sajáttól nem tud szép lenni.

Ugyanez a műkörömmel, sminkkel, ruhával, szerintem érteni lehet, mire gondolok.

2019. máj. 24. 19:39
 8/12 anonim ***** válasza:
41%

Van, aki szeret csinosan öltözni, más meg szeret kényelmesen öltözködni. Nem mindenki olyan típus, aki mindenáron csinos akar lenni. Van, akit egyáltalán nem érdekel, hogy hogy néz ki. Ez nem a pénzen múlik. Lehet a tanár a fizetését mondjuk könyvekre, utazásokra költi el, amit nem él fel, a pénztáros meg kozmetikushoz, fodrászhoz jár és sminkcuccokat vesz.

Én nem vagyok se pénztáros, se tanár, művelt vagyok, egyébként adminisztratív munkát végzek, nem keresek rosszul, de azért olyan jól sem, de imádok csinosan öltözködni, nálam is alap a smink, a csinos ruha, szép cipő. Mert én ilyen vagyok. Hozzáteszem egyébként, hogy anyuka vagyok, tehát még anyaként, feleségként is sokat adok a külsőmre.

2019. máj. 24. 19:57
 9/12 anonim ***** válasza:
19%
Tudod mennyit keres egy kezdő tanár, 130 ezer körül...
2019. máj. 24. 20:06
 10/12 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem ez arra is vezetheto vissza, hogy egy kicsit is tanultabb no nem fog tucatnyi bizsuval kicicomazva uresfeju plazacicat jatszani, mig a kevesbe... khm... kifinomultabb osztalyokban ez a szint a “trendi”.
2019. máj. 24. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!