Informatikatanár ismerősömnek miért ilyen kevés az IT tudása?
Van egy informatikatanár barátom, aki vagy 10 éve tanít középsuliban. Viszont ahogyan észrevettem, az infó nem nagyon megy neki az office és a Photoshop programokon kívül. Illetve azt mondta, a programozás is olyan nehéz, hogy az érettségibe se kéne beletenni, mert csak annak kéne azt tanulni aki kimondottan programozó akar lenni.
Meg ő is nagyon nehezen érti meg.
Egy számítógépet például össze se tudna ranki, hozzá sem mer nyúlni ahogy említette.
De egyébként ezeken kívül, az irodai/könyvelői feladat az nagyon megy neki. Nincs olyan dolog ami ki tudna rajta fogni.
Gondoltam arra, hogy lehet csak egy könyvtárinformatikai szakot végzett volna? Mert ugye ott tanítanak kevés IT-t, és tartalmazza a pedagógiát. Lehet ezzel valaki infótanár középsulin?
Ha jól tudom, SZTE Juhász Gyula Tanárképző fősulira járt.
Ezt a kérdést nem szeretném neki feltenni, nem szeretném megsérteni vagy valami..
Nálunk info suliban is ugyan ez van
Azért tanítanak mert dolgozni nem vennék fel őket
Gyakorlati tanárom letölti a feladatot másik tanárok és feltölti hozzánk aztán minket szid ha megkérjük hogy magyarázza el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!