800 ezer ft kéne, vállalkozásomhoz ami hamar megtérülne . Üzleti tervem is van meg minden. Bank viszont nem ad mert nincs 6 hónapos bejelentett munkaviszonyom.
A hiventures már meglevo cegeknek nyujt tamigatast ha megfelelnek. Nekem nincs 3 milliom hogy kft alapitsak.
2019. máj. 25. 11:08
23/30 anonim válasza:
Egyéni vállalkozás? Bt?
2019. máj. 25. 11:25
24/30 anonim válasza:
Mégis miből szeretted volna finanszírozni a megrendeléseket, amikor ebbe az egészbe belekezdtél? Csak mert 900 megrendeléshez véleményem szerint kell hirdetés is. Még hogy van üzleti terved. Nem, nincs. Abba bele kellett volna kalkulálnod kiadásokat is. Ez egy vicc inkább.
Mielőtt arra gondolnál, hogy rosszindulatú vagyok, én is foglalkozom ilyen üzleti modellel mint te. Nem úgy működik ahogy te ezt itt lefested.
2019. máj. 25. 11:48
25/30 anonim válasza:
Ha nem mered leírni sem, hogy mi a terméked, akkor nem értem, hogyan találtál rá 900 megrendelőt...
Itt nagyon úgy néz ki te 800 000Ft-ot akarsz lopni, lehetőleg minél több "befektető" megfejésével :)
2019. máj. 25. 13:18
26/30 anonim válasza:
Meg elve hol rendeltek tőled?
2019. máj. 25. 13:18
27/30 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nem akar lopni senkitől, hanem egyszerűen csak naív és elvakult. A válaszolók meg hozzák a szokásos színvonalat, rosszindulatú megjegyzések, próbáljuk visszarántani azt aki megpróbál egy kicsit kitörni. Ha már mi rosszul érezzük magunkat, akkor nehogymár valakinek jó legyen :)
2019. máj. 25. 13:33
28/30 anonim válasza:
Rosszindulat nincs csak realitás, hozzam napi 5 ember kopogtat ilyen okos ötletekkel
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!