Szerintetek honnan szerezzek ennyi pénzt?
NEmrég kezdtem a vállalkozást. Webáruház. Egy nagyon jó terméket találtam ki, amit meg is hirdettem facebookon is.
Kb 1 hét alatt érkezett csak erre a termékre 1200 like és megrendelés.
Ami nagyon sok. Én a gyártótól rendelem a terméket csak szeretném nagyobb tételben, hogy gyors kiszolgálás legyen, scak ehhez kell ügye kezdőtőke. Kb. 600 -800 ezer ft. És ennek a 2 szerese jönne vissza minimum. CSak nem tudom honnan szerezzek, családom nem tud, hitelt nekem még nem adnak, mivel nincs 6 hónapos vagy 12 hónapos munkaviszonyom, 23 éves vagyok nemrég kezdtem.
Szerintetek kitől lehetne kölcsönkérni vagy mi erre a megoldás? A Magyar emberek többsége utánvétes fizetési lehetőséget választja, ezért kell nekem rendelnem előszőr a gyártótól, úgy nem kéne kezdőtőke ha előre utalás lenne, csak azt nagyon kevesen választják, mondjuk érthető is.
Megrendeléseket tudom bizonyítani hogy mennyi jött, esetleg keressek egy befektetőt?
Én szívesen adók ennyit tesa!
A profitod fele az enyém amíg vissza nem fizeted a kölcsönt aztán utána majd tárgyalunk még róla. :D
"1200 like és megrendelés."
"Ami nagyon sok.
LMAO
Ez semmi, még a kevés kategóriát sem éri el.
Nem mellesleg 800k az semmi, én ennek többszörösét kicsengetem zsebből.
De neked láthatóan még nem esett le a tojáshéj a seggedről, ha azt hiszed ezen megszedheted magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!