Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan szerezzek ennyi pénzt?

Hogyan szerezzek ennyi pénzt?

Figyelt kérdés

800 ezer ft kéne, vállalkozásomhoz ami hamar megtérülne . Üzleti tervem is van meg minden. Bank viszont nem ad mert nincs 6 hónapos bejelentett munkaviszonyom.

Ötletek?

2019. máj. 24. 16:59
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
91%
Kinaba legyertod? Van rgy egész gyarad? Ha azt beadod fedezetnek en adnak 800 ezret
2019. máj. 24. 18:46
 12/30 anonim ***** válasza:
82%
Kínában gyártat de nincs párszázezre :D kinek akarsz itt kamuzni öreg?
2019. máj. 24. 18:57
 13/30 anonim ***** válasza:
82%

900 megrendelést 800e ftbol Kínából ?

Mi az a termék ami 1000 Ft alatt itthon megáll vammal áfával szállítással ?

Ez valami 3-400 Ft körüli összegű termék lehet

2019. máj. 24. 18:58
 14/30 anonim ***** válasza:
94%
Ez a kérdező már többször feltette ezt a kérdést különböző módokon, átverés az egész.. én ráírtam és csak arra ment ki a dolog, hogy fizessek neki az ötletéért..
2019. máj. 24. 19:31
 15/30 anonim ***** válasza:
82%
Én is linkeltem már egy nagyon hasonló kérdésnél egy befektető céget, ami konkrétan erre szakosodott, hogy segítenek az ötletek kivitelezésében.
2019. máj. 24. 20:51
 16/30 A kérdező kommentje:

Hát én még ide nem írtam ki kérdést ez az első. De érdekes válaszokat kapok. Ennyire rosszindulatúak a Magyar emberek vagy akik itt vannak ezen az oldalon hogy az nem igaz. Én nem kérek , én feltettem egy olyan kérdést hogyan szerezzek , milyen ötleteitek van. Nem azt kérdeztem hogy adjatok kölcsön én meg adok rá fedezetet. Hü..e leszek vadidegen embertől elfogadni.

Üzleti tervem van, és nincs gyáram, Kínában lehet gyártani egyéni termékeket amiket később akár le is védhet az ember. Ez nem egy drága termék, de mégis annyira " egyedi" és jól néz ki, és itt Magyarországon nem is forgalmazzák, hogy az emberek veszik vagy vennék ezt a terméket.

Az hogy sokan ezt kamunak gondoljátok arról én nem tehetek, mivel megtudnám mutatni a rendeléseket, de nem fogom, másnak elmondani a saját ötletemet.

De üzleti tervem van, és nem tudom hogy ki foglalkozik ilyenekkel ahol lehet támogatást kérni, főként ilyen válaszokra gondoltam. Sajnos sok ember nem akar vagy nem tud vagy nincs hozzá a megfelelő IQ-ja hogy normális kérdésekre normális válaszokat írjon.

2019. máj. 24. 22:02
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Ombre. Én azt értem, mit írtál, hogy szeretnél támogatást kapni.

DE gondold már végig mit kérsz. Ki az Isten adna neked egy forintot is, gondolok itt cégre, egyénre, ha amúgy nem akarod megosztani azt a hatalmas üzleti terved és terméket amiről beszélsz.

Mi lenne rá a garancia, hogy visszafizeted? Mi lenne rá a garancia, hogy lennének továbbra is rendeléseid? Ez mind olyan kockázat - amit annak fejében, hogy írtad, hülye lennél megmutatni a terméked - túl nagy, hogy bármilyen épeszű ember bevállalja.

2019. máj. 24. 22:13
 18/30 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: Annak mondom el aki komolyan gondolja a támogatást úgymond. Másnak vadigen embernek minek mondjam el? Hogy ellopja az ötletemet? Azért ne már... Komolyan.
2019. máj. 24. 22:19
 19/30 anonim ***** válasza:
60%
Kickstarter, ha igazat mondasz
2019. máj. 24. 23:52
 20/30 anonim ***** válasza:
30%

Megkerestem a linket, hogy ne én legyek a rosszindulatú, aki nem használja Kérdező helyett a kereső mezőt. Befektetésre szakosodott cég:

[link]

2019. máj. 25. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!