Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fordulhatok munkaügyi bíróságh...

Fordulhatok munkaügyi bírósághoz, ha a cég nem akar alkalmazni?

Figyelt kérdés
Egyik HR-esnek nem vagyok szimpatikus. Érdekes mikor beadom a jelentkezésem és elbírálja, akkor mindig negatív választ kapok. Mikor a cég nyílt napot tart oda meg behívnak, mert nem az a HR-es rendezi. Ilyen ügyben mik a lehetőségeim? Felvennének, mert minden végzettségem megvan a munkához, előtte sosem volt a céggel sem szerződésem. Még azt sem lehetne mondani, hogy szerződést szegtem volna náluk bármikor is.
2019. máj. 24. 14:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

"Tudom a 8 általánost végzett ukrán jobb munkaerő nálam."

Ha kevesebbért is levégzi a feladatot, akkor jobbnak számít(hat) a cég szemében.

2019. máj. 24. 15:34
 12/25 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Valami oka csak van, hogy a HR-esnek nem vagy szimpatikus. Persze lehet, hogy te erről nem tudsz, és például a végzettséged, papírjaid alapján akár meg is felelhetnél, de például a személyiséged már nem annyira fér össze a céggel.
2019. máj. 24. 15:35
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Milyen vegzettseged van és milyen állásra jelentkeztél?
2019. máj. 24. 15:38
 14/25 anonim ***** válasza:
59%

Ez az bizonyítja hogy mindenki hülye csak te nem. Pedig pont hogy te vagy az!

egy cég azt vesz fel akit akar, akit jónak látnak, nyilván nem te voltál az egyetlen jelentkező akinek minden papírja megvan csak valószínűleg kevésbé voltál szimpatikus, mert ez is sokat számít!

Változtass a stílusodon mert a kérdésedből meg eddigi válaszaidból is ezt vettem le hogy szerinted mindenki hülye csak te vagy a király.

Hiába teszel feljelentést, bizonyítani nem tudsz semmit, másrészt a cég teljesen szabályosan járt el. Ha kicsit sem vágódtál be nekik, amit a stílusodból nem is csodálok nem csoda hogy nem kellettél nekik.

2019. máj. 24. 15:39
 15/25 anonim ***** válasza:
92%
Nézd, pusztán 5 mondatod alapjn ritka ellenszenves vagy, és szíve joga a munkáltatónak úgy dönteni, hogy emiatt nem akar téged. Pont.
2019. máj. 24. 15:40
 16/25 A kérdező kommentje:
A kérdés megválaszolásra került köszönöm!
2019. máj. 24. 15:48
 17/25 A kérdező kommentje:
# 14: Te meg nem tudom mit háborogsz. Egy kérdést tettem fel, nyilvánvaló a hr-es is valami hasonló paraszt lehet, mint te vagy ismerős ez a magatartás és valamiért magadra vetted a kérdést.
2019. máj. 24. 15:49
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

14-es teljesen korrekt választ adott.

Szerintem a hiba a te készülékedben van...

2019. máj. 24. 15:57
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Édesm, a privid stílusa alapján jobb is, ha nem vesznek fel, ótvar nagy tahó vagy.
2019. máj. 24. 16:27
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez valahol nagyon vicces. Tudod, hogy egy önéletrajz vagy egy közösségioldal profil alapján egy program elég jó személyiségrajzot tud adni egy-egy emberről? És azt, hogy ha valaki olvasott már bármit, ami a dörmögő Dömötörnél komolyabb, akkor 3 mondat alapján meg tudja állapítani, hogy lehet-e veled együtt dolgozni vagy sem?

Az a rossz hírem, hogy nem vagy helikopter.

2019. máj. 24. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!