Fordulhatok munkaügyi bírósághoz, ha a cég nem akar alkalmazni?
"Tudom a 8 általánost végzett ukrán jobb munkaerő nálam."
Ha kevesebbért is levégzi a feladatot, akkor jobbnak számít(hat) a cég szemében.
Ez az bizonyítja hogy mindenki hülye csak te nem. Pedig pont hogy te vagy az!
egy cég azt vesz fel akit akar, akit jónak látnak, nyilván nem te voltál az egyetlen jelentkező akinek minden papírja megvan csak valószínűleg kevésbé voltál szimpatikus, mert ez is sokat számít!
Változtass a stílusodon mert a kérdésedből meg eddigi válaszaidból is ezt vettem le hogy szerinted mindenki hülye csak te vagy a király.
Hiába teszel feljelentést, bizonyítani nem tudsz semmit, másrészt a cég teljesen szabályosan járt el. Ha kicsit sem vágódtál be nekik, amit a stílusodból nem is csodálok nem csoda hogy nem kellettél nekik.
14-es teljesen korrekt választ adott.
Szerintem a hiba a te készülékedben van...
Azért ez valahol nagyon vicces. Tudod, hogy egy önéletrajz vagy egy közösségioldal profil alapján egy program elég jó személyiségrajzot tud adni egy-egy emberről? És azt, hogy ha valaki olvasott már bármit, ami a dörmögő Dömötörnél komolyabb, akkor 3 mondat alapján meg tudja állapítani, hogy lehet-e veled együtt dolgozni vagy sem?
Az a rossz hírem, hogy nem vagy helikopter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!