Mekkora fizetésből tud megélni 2 ember?
Párommal lakásra gyűjtünk, így felmerült bennünk, hogy az én fizetésemet automatikusan eltesszük és csak az övéből élünk meg. Érdekelne, hogy köztetek van-e olyan pár avagy család ahol két fő él egy fizetésből és ha igen akkor mekkora fizetéssel kivitelezhető ez?
Esetleg ha odaírnátok hogy fizettek-e albérletet avagy átlagosnak vagy alulinak/felülinek érzitek-e az életviteleteket.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Az idei év átlaga 330 EFT/hó.2 felnőtt,2 gyermek.
Saját kis ház, két olcsó autó, 3 motor,egy kutya, 5 napos belföldi nyaralás 4 fő, 2 fő 3 napos belföldi 'mini naszut"
Havi 255 ezer netto. Ebből êltünk a covid előtt ketten, én minimálbért kerestem, azt minden hónapban félretettük megtakarítasnak.
Most 180 ezerből élünk ketten, megszorításokkal. A covid érintette mindkettőnk munkahelyét és fizetését. (Pest megyei kisváros.) Egy kiskutyánk is van.
Nincs se albérleti díj, se lakáshitelünk, sem autónk nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!