Egy munkahelyről milyen dolgok miatt tudnak kitenni általában?
3 éve vagyok a cégnél , kezdetek óta aggódók , hogy kiraknak. 3 év alatt meg hibám nem volt , panasz sem , igaz a kollégáknak meg szoktam mondani a magamét , ha valami nem tetszik , hogy úgymond tisztázzuk a dolgokat . Ezek után mikor otthon vagyok, mindig ragodom , hogy mégsem kellett volna mert akar ki is tehetnek . Semmi sértő nincs benne , csak elmondom hogy mi a helyzet . Illetve szoktunk hülyéskedni is , munka megvan , mondunk hülyeségeket egymásnak , szinten utána rágódom hogy mégse kellett volna..
Mik azok a dolgok, amik miatt ki tudnak tenni ?
Ha ki akarnak tenni egy munkahelyről, akkor nem is kell semmit csinálnod - úgyis találnak "hibát". De felmondhatnak létszámleépítés, stb. bármi miatt is.
Ha meg 3 éve nem tettek ki, akkor nyilván nem fognak ezután olyan miatt, amit eddig is csináltál, de nem foglalkoztak vele.
Ha munka megvan, meg a hangulat is jó, akkor én a helyedben nem aggódnék.
Volt egy kedves ismerősöm.
Rendkívül pedáns úriember. Szinte tökéletes, csak éppen a vízen nem tud járni. Rendkívül precíz és lelkiismeretes volt a munkában is.
Aztán kirúgták az állásából.
Történetesen a főnökét is ismerem.
Kérdeztem tőle, mi volt a baj?
Én nem tudok együtt dolgozni egy robottal. Reggel együtt hülyülök a kollégákkal. Úgy akarok jó tulajdonos lenni, hogy jó főnök, jó ember is maradjak. Persze a munkának mennie kell, de emberek vagyunk. Ha mindig azt nézem, ki mit csinál, a munkaidő hány százalékában végez munkát, hova néz, hogyan ül, áll, abba beleőrülnék. Ez meg a megigazítja a papírt az asztalon, ha nem 90 fokban áll, hanem 89,5-ben.
Sajnos a pedáns úr annyira nem értette, mi a baj vele, hogy mostanra zárt osztályon van és a lepedők sarkát igazgatja. Teljesen megőrült szegény.
Ne rágódj, az a legrosszabb.
Amíg a munkádat körültekintően csinálod, addig jó.
Kitenni sokmindenért kitehetnek, de annak van előszele, és akkor sem mindegy milyen feltételek mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!