Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan akinek van...

Van itt olyan akinek van diplomája, amivel nagyjából irodai munkaköröket lehetne betölteni, de mégsem vágyik irodai munkára?

Figyelt kérdés
Én jelenleg ezt érzem, hogy megőrülök, ha be kell ülnöm egy multicéghez, vagy bármilyen irodába dolgozni. Egyszerűen taszít a gondolata is, csak nem tudom, hogy mi másra lenne lehetőségem. Sokkal jobban érdekelne valami mozgalmasabb, érdekesebb munka, mint ez az értelmetlen irodai lét, de még megfogalmazni sem tudom magamban, hogy mi az a más valami. De esküszöm még egy kis nyugis kávézóban is szívesebben eldolgoznék. Biztosan furcsa, hogy így gondolom, de nem igazán vagyok karrierista, és nekem a nyugalom többet ér, mint a fizetés. Annyira bizonytalan vagyok, hogy azt se tudom merre induljak. Emellett egy adag megfelelési kényszer is van bennem, ismerőseim körében az a legfontosabb, hogy kinek milyen sz.r irodai munkája van és mennyit keres vele, nyilván nekik nem hozakodom elő a kávézós ötletemmel:D Valaki hasonló helyzetben?
2019. máj. 8. 16:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Menj el műszerésznek, gépbeállítónak valamilyen normálisabb céghez. Nem alja munka, lehet "bütykölni" és még a fizetés is normális, ráadásul nem kell irodában ülni egész nap.
2019. máj. 9. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!