Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Liszt Ferenc repülőtér védelmi...

Liszt Ferenc repülőtér védelmi ellenőr pozícióról mit tudtok?

Figyelt kérdés
Egy éve tervezgetem, hogy kipróbálom ezt a reptéri állást, de hiába kérdezgettem embereket, hogy több infót gyűjtsek róla, senki semmit nem tud. Különböző közvetítő cégek folyamatosan hirdetik ezt a pozíciót, nincsenek nagy elvárások, plusz elég az érettségi... És itt kezd gyanús lenni. Ha valaki tud többet a témáról, szívesen meghallgatom.

2019. máj. 2. 12:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Így már értem, miért nem tolonganak oda a jelentkezők...
2019. máj. 3. 02:49
 12/14 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Sikerült személyes tapasztalatot szerezni azóta?

2019. aug. 9. 09:10
 13/14 anonim válasza:

Birom, hogy itt mindenki okos,akinek f*ngja sincs a dolgokrol.

En dolgoztam ott kb. masfel evet. Leirom a tapasztalataimat es eldontod tetszik-e.

Nos, semmi koze a biztonsagi or munkahoz! Itt az utasok pogyaszait, ruhazatait kell atvizsgalni a jogszabalyoknak megfelolen.

Mivel az RRI-vel kozosen mukodik ez, inkabb hajazol a rendor munkajara mint egy 8 altalanost vegzett biztonsagira aki csak setalgat.

Eloszor mondom a pozitivumokat:

- Fizu: Jelenleg 320.000 brutto az alap ber+ potlekok, szoval megkeresel netto 300-at is, mutass nekem munkat magyarorszagon ahol ennyit fizetnek(ugy, hogy csak ertettsegid van). Szoval alapvetoen a fizetes oke, 100% bejelentett, es mindent kifizetnek. Szemuvegtamogatas, karacsonyi penz(ez tavaly netto 100ezer volt), stb.

A negyed eves bonusz teljesitmeny alapjan ugy nez ki, hogy rendesen bejarsz, nincs panasz rad, normalisan hordod az egyenruhat, jol teljesitesz a negyed eves teszten. Ilyemi. Szoval fizetesben a magyar munkapiac jelenlegi helyzeteben jo.

- egyenruha

- mivel repuloter, ezert unalmasnak es monotonnak egy percig sem mondanam.

Es akkor a negativumok:

- Stresszes, de nagyon durvan!

- Egy ferto.

- Hetvege? Unnepnap? Ezeket felejtsd el!

- Az eroforras tervezok katasztrofalisak.

- Ostobasag magasfoka az utasok reszerol.

- Tenyleg mindenert felirnak

- Sok a sggfej(ez nem kifejezes ra)kollegak kozott is.

- Egeszseges ember kb. 3 evet huz le itt maximum, aki regebb ota ott van azon meg is latszik.

- osszesegeben k*ki, csak a fizetes az ami jo munka/ber aranyaban.

2019. aug. 18. 13:32
 14/14 anonim válasza:
Bocsi a sok hibaert, gyorsan irtam.
2019. aug. 18. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!