Liszt Ferenc repülőtér védelmi ellenőr pozícióról mit tudtok?
Itt van a konkrét ajánlat, fizetéssel együtt:
212.800Ft a nettó fizetés, ami teljesen átlagos. Erre jön még rá a pótlék. Cserébe hihetetlen monoton és unalmas a munka, a reptér nap megkelítése tömegközlekedéssel egy tortúra...
A "bruttó 80.000 Ft negyedéves bónusz (teljesítmény függvényében)" elég érdekes... hogy lehet itt teljesítményt mérni? Versenyezni kell a többiekkel, hogy ki talál több bicskát az utasok bőröndjében? :-)))
Nőket is, mert nőket is kell vizsgálni/tapogatni, és azt jogilag csak nő csinálhatja.
Ja! És ha fogás van, és utána per lesz, akkor még járhatsz bíróságra is, tanúskodni.
Ja, az alap, hogy ott nincs ünnepnapod! Se hétvégéd!
Mint ahogy más biztonsági őr melóban sem.
Igen, ha utaznék repülővel, biztos látnám, de köszi a tanácsot
😉😁
Én fél évig csináltam, igazi hulladék munka.
Monoton, stresszes, fizikailag megterhelő, az alvásciklusodnak is mondj búcsút és folyamatosan megfigyelnek, ha kicsit is hibázol jön a felírás.
Szabadságot sokszor nem arra adják ki, amire kéred.
Idegbeteg munkatársak.
Noha túlórára még nem kényszerítettek, amikor ott voltam, minden nap megkérdezték, hogy maradnék-e tovább.
Nem csak az inkompetens vezetőséggel volt gond, hanem még az utasok többsége is se**fej volt..
Ha meg nem konkrétan a reptér közelében laksz, akkor bejárni is szívás.
A gyér fizetésbe meg bele se menjünk, papíron jónak tűnik, de szabályosan vért izzadni nem éri meg érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!