Milyen munka lenne nekem ideális ezek alapján? Tipp?
"Az sem baj ha a fizetés változó csak szeressem azt amit csinálok"
Vagy is találjuk ki, hogy te mit szeretsz?
Nem. Csak ezekre a kritériumoknak milyen munka felel meg?
Magánvállalkozás saját ötlettel?
Olyan eleve kevés munka van ami nincs időhöz kötve, ez alapból leszűkíti a választékot, hiszen a munka általában időhöz van kötve. Ami otthon végezhető az megint csak kevés van és még tovább szűkíti a már leszűkített lehetőségeket.
Amire lehet adni tippeket az az emberekkel való foglalkozás, ápoló, masszőr, vagy valami az egészségügyi munkákból. Lehet még ügyfélszolgálatos is és azon belül telefonos vagy személyes is. De akár még a recepciós is ide sorolható. Emberekkel foglalkozik viszonylag sok szakma, de azokhoz kellene végzettség is, ilyenek a különféle tanácsadók.
Esetleg valami informatikai munka? 🙄
Megnézhetnéd a San Franciscoból Jöttem videóit, ha tetszik vágj bele: [link]
#5 "És akkor ezek kétharmada is kiesik"
Igen, ezért is írtam csak úgy, hogy "Amire lehet adni tippeket az az emberekkel való foglalkozás".
Egyedül a masszőr az ami teljesen lefedné a kérdésbeli elképzeléseket. A néha irodában része ráillene egy home office adminisztratív állásra, de nálunk meglehetősen nehéz ilyet találni. Persze meg lehet próbálni, csak az álláskeresés nagyon elhúzódhat, akár több érve is mire sikerül találni.
Szerintem kérdező akkor pontosítanod kellene mi az amit szeretnél csinálni, de konkrétan és nem az alkalmazási feltételek szerint.
Igen, fölösleges volt lepontozni. A kérdésben csak a körítés van meg, mert iroda is lehet, de csak az is önmagában elképesztően sokféle tevékenység, sokféle munka.
Kérdező! Nem lehet, hogy neked a vendéglátás konkrét nehézségeivel volt gondod és csak ezért akarsz nagyon mást?
Vannak jó munkahelyek és jó főnökök is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!