Mennyi az ideális fizetés webáruház töltőnek?
Figyelt kérdés
Leginkább úgy adják meg, hogy egy feltöltött termékért hány forint jár. Szerintetek mennyi az ideális?2016. okt. 24. 15:51
1/5 anonim válasza:
??
Lehet, baromira le vagyok maradva, de én még ilyenről nem hallottam, hogy darabonként fizetnének a feltöltött termékért.
Azta variációt már el tudom képzelni, hogy havi fix fizetés és naponta X db-ot kell feltölteni.
2/5 A kérdező kommentje:
Egy hirdetés, és egy ismerős általi állás ajánlat amim nekem van, mindkettőnél darabszámra adták meg a fizut. Meg napi 4-5 óra munka, rugalmas beosztással. A két hirdetésben ahhoz képest elég nagy a fizu eltérés, ezért kérdezem, hogy mennyit gondolnátok ideálisnak?!
2016. okt. 24. 17:23
3/5 anonim válasza:
ez nem darabárban megy, hanem munkaóra számban.
Ha csak tölteni kell akkor 600-700Ft óránként, ha képeket kell készíteni, egyedi leírást írni minden termékhez, akkor több 1000-1500Ft-ot is el lehet kérni (bár akkor érteni is illik hozzá)
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, legtöbbször tényleg így van, viszont itt nem. Rosszul írtam a kérdés alatt, tehát: leginkább órabérben adják meg a fizetést (én is tudom és ez a normális), itt viszont x összeg egy termék feltöltéséért, mindkét hirdetés esetében.
2016. okt. 24. 17:28
5/5 anonim válasza:
Akkor mérd le, hogy mennyi idő egyet megcsinálni és akkor úgy osztod az órabért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!