A HR-eseknél milyen tulajdonságok számítanak jó pontnak?
hrportal.hu
profession.hu
olvasgass cikkeket, hatszortízahuszonharmadikon forrás van róla a ZinterneBEN
● A LEGBIZTOSABB "jó benyomást" akkor teszed egy Human Resource-osra (szanszkritül: emberi erőforrás-gondnok), ha TUDJA, hogy a cég egyik főnökének a valakije vagy!...
Félre a tréfával (vagy nem is...):
● A második legnagyobb százalékértékű esélyed akkor van egy HR-esnél, ha manus az illető (ami azért, ölég ritka...), és te 30-on INNEN életkorú, BOMBÁZÓ (bögyös, faros) CSAJSZI VAGY! (És LÁTSZIK RAJTAD, hogy BÁRMIRE képes vagy az állás elnyeréséért...)
● A harmadik legesélyesebb helyzet, "jó benyomásra", ha a HR-es, 30-on túli, kikapós "menyecske" (értsd: könnyűvérű luvnya...), vagy akár már válófélben is van (ugyanazon okból...), és TE egy szőke, kékszemű, 190 centi magas, Dolf Lundgren izomzatú, 20-on éves "torreádor" vagy!
● A negyedik legesélyesebb szituáció az, ha a HR-es "melegházhy" típus, és UGYANOLYAN NEMŰ, MINT TE, — és az ESETE VAGY!...
(A többi, amit itt felsoroltak, ÉRDEKTELEN...)
Utóbbi: ez akkora hülyeség, hogy csak na. Lehet, sőt biztos, hogy sok helyen így van, de nem lehet mindegyikre ráhúzni.
Én most egy multinál dolgozok, mikor felvételiztem, akkor a HR-es egy 40-es férjezett józan életet élő nő volt. Én férfi vagyok, és nem a Brad Pitt típus. Rokon se. Mégis jó benyomást tettem rá (és a főnökökre), így engem választottak.
...Hát igen... Kihagytam a 4-ik pontot: a "vizesnyolcas" effektust!...
Ez az, amikor a jelöltön LÁTSZIK, hogy soha nem lesz képes olyan szintre emelkedni a ranglétrán, hogy a HR-est "kigolyózza" a cégtől!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!