Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy programozó diploma nélkűl,...

Egy programozó diploma nélkűl, mennyit keres?

Figyelt kérdés
Olvastam egy helyen hogy ahhoz hogy felvegyenek programozónak nem kell diploma. Nagyon jól keresnek és ezért is furcsálom aztat hogy annyi az egész hogy 1-2 programnyelven megtanulsz és máris keresel vele egy halom pénzt. De arról semmit sem írnak hogy mennyit dolgoznak és milyen egy konkrét feladata és hogy mennyire nehéz elhelyezkedniük. Szerintetek mennyi idő alatt lehet megtanulni? Mennyire nehéz? És hol kezdjem?

2019. ápr. 30. 20:36
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szerintem is jó lenne tudni, pár év múlva nekem is majd választanom kell egyetem/otthoni tanulás mellett :D
2022. máj. 2. 22:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Válaszd az egyetement, cimbi! ;)
2022. máj. 2. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!