30 kmre lévő Munkahelyen dolgoznál? Ez sok vagy normálisnak tekintendő akik ingáznak?
Most fogok elkezdeni dolgozni, kaptam egy munkalehetőséget. 30 km, kocsival kell br járni, mivel a város ahol lakom annyira maradi, hogy 30 kmre lévő másik várossal se busszal se vonattal nincs összekötve. Autó van ha minden igaz a benzint fizetik. Havi 12 nagyon max 15 napot dolgoznék, Ápoló leszek.
Ez normális távnak mondható?
Nem a táv a probléma, hanem az éhbér, amit fizetnek egy olyan munkakörben.
Ha tudsz keresni havi 3-500e Ft-ot napi néhány órában, kötetlenül, akkor miért mennél éhbérért ingázni?
Nem a km a lényeg, hanem az idő.
Amúgy meg irreleváns. Háztól házig kell számolni a munkaidőt, azt a béredből óradíjat számolni.
Tök átlagos lány vagyok, én csak ehhez értek. Imádom az időseket. Egyébként havi
netto 200-225 (magán idősek otthona) ez nem mondható rossznak errefelénk.
Egyáltalán nem sok a 30 km, főleg, hogy autóval teszed meg és nem motorral vagy biciklivel :-)
Autóval kb. fél óra lehet - itt, Pesten sokan ennél simán többet utaznak- van, akinek 1 óra az út tömegközlekedéssel: pl. Csepelről Újpestre vagy Budakesziről VII-VIII.-ik ker, Havannáról a belváros, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!