Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 30 kmre lévő Munkahelyen...

30 kmre lévő Munkahelyen dolgoznál? Ez sok vagy normálisnak tekintendő akik ingáznak?

Figyelt kérdés

Most fogok elkezdeni dolgozni, kaptam egy munkalehetőséget. 30 km, kocsival kell br járni, mivel a város ahol lakom annyira maradi, hogy 30 kmre lévő másik várossal se busszal se vonattal nincs összekötve. Autó van ha minden igaz a benzint fizetik. Havi 12 nagyon max 15 napot dolgoznék, Ápoló leszek.

Ez normális távnak mondható?

2019. ápr. 25. 14:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%

Nem a táv a probléma, hanem az éhbér, amit fizetnek egy olyan munkakörben.

Ha tudsz keresni havi 3-500e Ft-ot napi néhány órában, kötetlenül, akkor miért mennél éhbérért ingázni?

2019. ápr. 25. 14:32
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
Ha jó az út, gyorsan lehet haladni, akkor nem olyan sok. Majd érzed hogy bírod-e.. Persze ha a közelben nincs munkakehetőség akkor nincs sok választásod. De elég sokan ingáznak ennyit, én is.
2019. ápr. 25. 14:43
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is ennyit ingázok, de busszal, majd metróval. A pótlás alatt szívás volt. Amióta átadták az északi szakaszt nincs egy óra se.
2019. ápr. 25. 14:53
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
A táv nem sok...csak kérdés, hogy mennyire tudsz éjszaka, fáradtan, lefagyott úton vezetni? Illetve, hogy valóban fizetik-e a benzint? Meg, hogy van-e B-TERV, ha lerobban a kocsi, hajnal 2-kor, vagy ha 4 napra szervízbe kerül?
2019. ápr. 25. 15:00
 5/16 anonim ***** válasza:
94%

Nem a km a lényeg, hanem az idő.

Amúgy meg irreleváns. Háztól házig kell számolni a munkaidőt, azt a béredből óradíjat számolni.

2019. ápr. 25. 15:09
 6/16 A kérdező kommentje:
#1 válaszoló : hat nálunk Borsodban nem is tudom ki keres ennyit, esetleg magán vállalkozók. Én mégis, hogy keressek ennyit? Én nem értek az értékesítéshez, marketinghez, nem akarok influencer lenni.
2019. ápr. 25. 15:22
 7/16 A kérdező kommentje:

Tök átlagos lány vagyok, én csak ehhez értek. Imádom az időseket. Egyébként havi

netto 200-225 (magán idősek otthona) ez nem mondható rossznak errefelénk.

2019. ápr. 25. 15:23
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem kell éjszaka vezetni. Vagy reggel 6 után fogok haza vezetni éjszakásból vagy este 6 után nappalosból
2019. ápr. 25. 15:23
 9/16 A kérdező kommentje:
#5 háztól házig 30 km a Munkahely
2019. ápr. 25. 15:24
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem sok a 30 km, főleg, hogy autóval teszed meg és nem motorral vagy biciklivel :-)

Autóval kb. fél óra lehet - itt, Pesten sokan ennél simán többet utaznak- van, akinek 1 óra az út tömegközlekedéssel: pl. Csepelről Újpestre vagy Budakesziről VII-VIII.-ik ker, Havannáról a belváros, stb.

2019. ápr. 25. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!