Hogyan mondjam meg a főnöknek, hogy következő nyáron már nem dolgoznék neki?
Figyelt kérdés
Egy kávézóról van szó, pultos voltam. Nagyon sokat dolgoztam, utolsó busszal jártam haza, a szünetet sem adta meg, az utazásomba se szállt bele, mellé viszont nem kerestem olyan jól. Mindig 10-11 órát dolgoztam 17 évesen. Még a bejelentéssel is trükközött. Szóval így ez abszolút nem éri meg nekem. Azt sem tudom mi szeretnék lenni, így mindig más területen dolgozok nyaranta. Ezeket nézve nem dolgoznék neki. Az egyenesség nem út, mert nem szeretném megbántani, nagyon bízik benne, hogy én megyek vissza hozzá. Már hívott is egyszer, biztos a munka és az ünnep miatt. De tavaly már felhoztam neki, hogy nem biztos, mert mást is ki szeretnék próbálni, de ő meg rögtön, hogy ilyen nincsen mert ő engem betanított. És nyelvvizsgát, meg jogsit is mondtam, hogy tanfolyamra megyek a nyáron, erre rögtön, hogy amellett tudok dolgozni. Szóval ezek nem opciók. Mit mondhatnék neki?2019. ápr. 20. 16:41
11/14 anonim válasza:
9-10-es, Ti mégis milyen felmondásról beszéltek? Elolvastátok a kérdést is?
Csak nyáron dolgozik ott a kérdező, suliszünetben - nincs is munkaviszonyban :D
12/14 anonim válasza:
Te munkavállaló, ő munkáltató. Nem kell érzelmet belevinni ebbe. Nem tudod vállalni már ezen a nyáron, és kész, nem vagy köteles megindokolni.
Sose szabad lelkizni rajta, mert akkor bármilyen szar helyen megállapodsz, mert jaj mit szólnának.
13/14 A kérdező kommentje:
Ma beszéltem vele, hát nem volt elragadtatva, rögtön kérdezte, hogy miért. Annyit mondtam neki, hogy dolgozok egy üzletben már most is és ott tudok tovább nyáron is . Megkért, hogy keressek valskit a helyemre az osztályból, de nem lesz ilyen, meg ismerősöknek sem fogom ajánlani. Köszönöm a válaszokat, és tudom, hogy nem szabad érzelmet belevinni, de őt megsajnáltam, pedig pont hogy őt nem kéne, mert nem éhezik, mindene megvan, max a büfét bezárja ha nem lesz alkalmazott.
2019. ápr. 23. 16:00
14/14 anonim válasza:
8. vok: köszi, hogy megírtad, jól tetted. Teljesen normálisan köszöntél el tőle és még Te keress neki mást... (engedd el a füled mellett ezt a mondatot!) Ha annyira nem találna mást, akkor kerítsen a rokoni körében, egy unokaöccsöt, szomszéd gyereket, stb. biztos találna, ha normálisabban, tisztességesebben megfizetné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!