Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnám úgy átprogramozn...

Hogyan tudnám úgy átprogramozni az agyam, hogy élvezzem a gyári operátori munkát a következő 35 évben?

Figyelt kérdés

Szenvedek tőle, egyszerűen nem tudom másképp megfogalmazni, olyan mintha napi 8 órát kínoznának, ártatlanul. A fizikai részéhez próbálom szoktatni a testem, csak akkor fáj mindenem pár hónapig ha új munkafolyamatot kell betanulnom, inkább a nyári meleg a csarnokban, az ami megvisel mindig. Viszont a lelki része sokkal nehezebb, hogy egyedül maradok a gondolataimmal napi 8 órában, miközben a munkafolyamat csukott szemmel is megy, nincs kihez szólni, nem látok, nem tapasztalok semmit, tulajdonképpen olyan mintha leültetnének egy üres fehér szobába a földre, minden nélkül, és ott kellene bezárva töltenem 8 órát. Ennél még a gyilkosoknak is jobb helyük van a cellában. Zenét vagy bármi mást, fülhallgatón hallgatni is tilos, könyvet, rejtvényt, rajzolgatós papírt sem vihetek be, illetve ha lehetne is akkor lemaradnék a darabszámmal.

Szoktam különböző témákon gondolkozni, sztorikat kreálni, álmodozni, sunyiba bevinni ilyen logikai-találós kérdéses feladatlapokat amit fejben meg lehet oldani rövid olvasás után, de már ezeket is meguntam.

A munkatársaim közül sokan 20+ éve ott dolgoznak, és bírják, nem panaszkodnak, sőt lelkesek hogy meglegyen a darabszám.

Hogyan válhatnék én is ilyenné? Legalább annyira, hogy ne kín legyen a munkaidő, hanem csak közepesen elviselhető?

Ti akik szintén gyárban dolgoztok évek óta, és nem utáljátok ennyire, hogy csináljátok, mire gondoltok napközben, vagy hogyan kapcsoljátok ki gondolatmentesre az agyatokat?

Kérlek aki válaszol ne azt pedzegesse, hogy miért nem váltok munkát, miért nem tanulok, vállalkozok, ezzel nem segít. Olyan testi, és mentális problémáim vannak, amik mellett hiába próbálkoztam a sok év alatt kitörni a gyárból, lehetetlen volt számomra, be kellett látnom hogy én erre vagyok alkalmas. Viszont közel 30 évesen, egyedülálló nőként, szükségem van a biztos havi bevételre, és ezt a gyári munka legalább biztosítja.

2019. febr. 27. 14:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Én váltottam, vannak darabszamos melók olyan helyen is ahol van kivel dumálni... 2 ilyen helyen is voltam.. Ahol lefosták mit csinálsz csak a darab meglegyen, ezért volt olyan hogy éjszakásban mikor megvolt a darab aludtam,vagy beszélgettünk egy kV mellett, éjszakásban bent lehetett cigizni a gép mellett stb.. Persze ha rossz volt a gép nem jött le a darab akkor idegbaj volt... 5 éve úgy voltam vele ha már havi 150e keresek, akkor legalább legyen kényelmes.. Azóta meg teljesen mást csinalok
2019. febr. 27. 16:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz váltani pszichológus, pszichiáter,de a probléma nem fog eltűnni, jobb lenne váltani.
2019. febr. 27. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, 5-10 év, és levált valami robot.
2019. febr. 27. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Képezd magad, tanulj nyelvet.

Nem lehet életcél ez a kaka robotmunka.

2019. febr. 27. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!