Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az öregeknek miért csak a...

Az öregeknek miért csak a munkásember a Jani?

Figyelt kérdés

Annyi idős sérteget minket azzal, hogy csak az irodában meresztjük és felvesszük a jó pénzt...

De könyörgöm, elnézést, hogy úgy tanultunk meg úgy dolgozunk, hogy odakerültünk.

"Majd megtudnátok, ha minimálbéren kellene takarítanotok, mint szegény Gizikének 3 állásba".

Ember! Gizike már az általános iskola harmadik osztályában megbukott, egyszerűen ez jutott neki... Jóval példálóznak.

2019. ápr. 13. 15:20
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
80%
Mert a komcsi rendszerbe nőttek fel és ott azt tanulták meg hogy csak a munkás az ember.
2019. ápr. 13. 15:26
 2/38 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is hallottam. Egy ismerősömet annak idején kizárták a táborból, mert hogy értelmiségi szülők gyereke volt. Ez is milyen már?
2019. ápr. 13. 15:28
 3/38 anonim ***** válasza:
19%
Majd ha jön egy következő gazdasági válság, akkor lecsökken a s..ggmeresztő irodisták száma is, mert olyankor első körben azokat küldik el, hogy a termelő munkaerőt megtarthassák.
2019. ápr. 13. 15:39
 4/38 anonim ***** válasza:
69%

@15:39

Mit kezd magával a "termelő erő" ha senki nem intézni a logisztikát?

2019. ápr. 13. 15:43
 5/38 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, én mindenki munkáját becsülöm, senkit lle nem néznék soha! Sokszor már én érzem a megvetést...
2019. ápr. 13. 15:44
 6/38 A kérdező kommentje:
*le
2019. ápr. 13. 15:45
 7/38 anonim ***** válasza:
83%

"Majd ha jön egy következő gazdasági válság, akkor lecsökken a s..ggmeresztő irodisták száma is, mert olyankor első körben azokat küldik el, hogy a termelő munkaerőt megtarthassák."

Ja, és ez tart majd kb. 1 hétig. Mert az irodisták nélkül nincs megrendelés, nincs alapanyag és nincs az áru elszállítva. Vagy a melós Józsi majd hétvégén elviszi a legyártott cuccot eladni a piacra?

2019. ápr. 13. 15:59
 8/38 anonim ***** válasza:
80%

#3-aska enyhèn frusztràlt emberünk.

Ennyi zöldsèget mèg nem hallottam egybe.

Tehàt seggünket meresszük,èrtem.

Tanulj te is ès akkor lehet ilyen munkàd neked is.

Megnèznèm ha nem lennènk mi hogyan Facebookoznàl vagy online utalnàl.

Vagy ha összeomlik a neted akkor ki csinàlnà meg.

Esetleg hogyan repülnèl.

2019. ápr. 13. 16:29
 9/38 A kérdező kommentje:
Az irodai munka sem pusztán a meresztésből áll, rengeteg a munkakapcsolatunk más osztályokkal. De ha már itt tartunk, akkor pl. ki készíti el a könyvelésedet, az adóbevallásodat, ki számfejti a béredet, fizeti be a járulékokat, hogy biztosított legyél? Ellássanak az orvosnál, legyen nyugdíjad? És még sorolhatnánk...:
2019. ápr. 13. 16:59
 10/38 anonim ***** válasza:
17%

Logisztika, ne röhögtess!

Karbantartó vagyok, fürdök az olajban, de én NEM szexuális alapon lettem felvéve!

2019. ápr. 13. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!