Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nők, szerintetek tényleg gáz,...

Nők, szerintetek tényleg gáz, ha valaki munkásember, ha igen mi az benne?

Figyelt kérdés
Elsősorban párválasztás szempontjából.
2015. nov. 5. 08:55
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Attól függ, egy ügyvédnő szemszögéből nyilván gáz, egy takarítónőéből meg nem.
2015. nov. 5. 09:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem a munkásemberség gáz, hanem a viselkedés.

Az exem lényegében munkásember volt (mondjuk mellette eladó is), de normálisan viselkedett, lehetett vele beszélgetni, sok minden érdekelte, tiszta volt és igényes.

Azok a munkásemberek gázak, akik szakadt, koszos munkásruhában, retkes körömmel járnak akkor is ha nem dolgoznak, tapló módon viselkednek, a beszűkült kis életszemléletükön kívül más vagy nem érdekli őket vagy éppenséggel ócsárolják (lehet épp az ügyvédnőt, hogy a hülye liba nem is dolgozik csak növeszti a seggét egy irodában), gyakorlatilag a sörözés-focinézés meg valami agyhalott vegetálás szintjén élnek.

2015. nov. 5. 09:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha értelmes akkor semmi gond vele hogy munkásember, de olyat nem sokszor láttam még sajnos.
2015. nov. 5. 09:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Sok munkás ember azért lesz munkás ember, mert egyszerűen ostoba bármilyen más munkához. Az olyanok "gáz"-ak. De ezek nem azért nem találnak párt, mert munkás emberek.
2015. nov. 5. 10:32
 5/9 anonim ***** válasza:

engem nem zavar ,senkit sem nézek le ,valakinek ezeket a munkákat is meg kell csinálni és örülök ,hogy van aki megteszi ,és hasznos is a köz számára az útépítő ,segédmunkás ,utcaseprő ember.

de általában nem egy szellemi szinten mozgok velük ,illetve imponál egy férfiben ,hogy magasabb pozícióban dolgozik mint én.

2015. nov. 5. 10:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz. A közmunkást se nézem le, mert legalább csinál valamit, nem a tökét vakarja. A munka sosem gáz.

Van egy mezőgazdász ismerősöm, a háta mögött gumicsizmás parasztnak hívják sokan, meg kiröhögik, hogy sz..t lapátol...ja...tényleg...de ebből lett milliomos. Most vett új autót, egy összegben fizette ki a kereskedésben. A "munkás paraszt".

2015. nov. 5. 12:16
 7/9 anonim ***** válasza:
engem nem érdekel alapvetően, hogy ki mivel foglalkozik, volt nekem barátom aki kőműves volt, én diplomás vagyok irodában dolgozok, ebből soha nem volt gond, hogy munkás vagy nem munkás, értelmes srác volt, más miatt lett vége.
2015. nov. 5. 12:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Nagy a különbség munkás és munkás között. Egy villanyszerelő pl. elképzelhető h jobb kocsival jár mint egy diplomás valaha fog. A szabadidejében (ő ugyebár nem viszi haza a munkát) marad ideje sportra, olvasásra, stb., míg a diplomás napi 12 órát egy monitor mellett ül és szépen beszűkül, megbetegszik, elmegy mellette az élet, 40 éves korára kiég. Szóval, emberfüggő ez nagyon.

Ha valaki meg olyan munkásember, mint akik pl. a közutakat "építik", de gyakorlatilag egésznap lebzselnek, szabadidejében meg szidja az országot, és a kultúra számára az az Éjjel nappal Budapest meg a magyar fociban merül ki, hát, az majd tényleg jobb, ha megkeresi a hozzá hasonló, egybites Mancikát, akinek az élete szintén kimerül a plázák körüli lebzselésben meg a sorozatok nézésében.

2015. nov. 5. 18:03
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! kíváncsi voltam,hogy állnak az emberek ehhez a témához,én is segédmunkásként dolgozom.Sajnos a lenézést/előítéletet látom néhány ember szemében munka közben,vagy pl.mikor kimegyek az utcára,sok nő az arcomba néz,de mikor meglátják a munkásruhát,már látszik rajtuk némi csalódottság.De annak örülök,hogy nem mindenki felszínes.

Az említett sör-foci-tévébámulós,csajok után fütyülős viselkedést meg én sem preferálom,sajnos az emiatt kialakult negatív kép miatt nehezebb azoknak is,akik nem így viselkednek.

2015. nov. 5. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!