KB mennyi lehet annak az ügyvezető igazgatónak a havi fizetése akinek bár járna céges autó, de mégis inkább a saját új autóját használja? Az említett autó pedig egy Mercedes Benz AMG G63 Designo.
Rá kerestem neten a merci designora szolgáltatására.
Ez gyakorlatilag azt jelenti hogy a külső fényezést és a belső szín-összeállítást is a vásárló választja ki nagyjából 800 ezer színkombinációból.
Csak neki, csak abban az egy modellben állítják össze.
Ennek felára a német Mercedes oldalon átszámítva akár 7-10 millió Forint is lehet.
Havi 1 millió környékét tippeltem a nagy"főnök" fizetésnek de ez a járgány alsó hangon 60 millió környéke úgyhogy erős kétségeim támadtak a korábbi összeggel kapcsolatban.
Ez az autó 60M Ft környékén van, ez nem a jólfizetett alkalmazott vezetők autója, hanem a milliárdos vállalkozóké.
Ilyen autót jellemzően nem "fizetésből" vesznek, hanem a cégükből kivett osztalékokból.
Én egy embert ismerek személyesen, akinek ugyanilyen autója van, ő benne az újság szerint is a 100 leggazdagabb magyarban.
De ilyen van tudtommal Tiborcz Istvánnak, Paár Attilának, Szeivolt Istvánnak is. Ez alapján már azért be tudod lőni, hogy ez nem a havi 2-3M Ft-os fizetés kategória.
Osztalékből többet kivesz évente mint egy átlag ember egész élete alatt megkeresett fizetése úgy.
Havi fizetésből ilyet nem veszel még ha milliókat is keresel..
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Az említett ügyvezető egy multinacionális gyártó cég kelet európai működéséért felel. Két országban összesen 9 ezer embert foglalkoztat a cég.
És ahogy látom tőzsdén is fent van a vállalat,úgyhogy valószínűleg inkább osztalékos "fizetése" lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!