Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » S. O. S Kecskemét Mercedes...

S. O. S Kecskemét Mercedes gyárban mennyi időt kell dolgozni hogy kaphass autót tesztelni? Már az új dolgozók is kaphatnak, vagy van valamennyi idő meghatározva?

Figyelt kérdés

2019. jan. 29. 22:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
Honnan veszed hogy a Mercedes dolgozók kapnak egy autót tesztelni?
2019. jan. 30. 07:14
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
Mi ez a baromság? Azt hiszed, hogy proli gyártósori összeszerelőként majd hozzád vágnak egy 10+ milliós Mercit, hogy jaszkarizhass a haverok előtt mi? Szánalmas mit gondolnak az emberek...
2019. jan. 30. 08:19
 3/12 anonim ***** válasza:
34%
Vannak direkt tesztelő emberek, nem csinálhatja akárki.
2019. jan. 30. 09:25
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
Az egy külön munkakör és nem arról szól hogy te kiviszed a kocsit a családnak meg a haveroknak frenkizni. Olyan volt még régen, (lehet most is van de erről nem tudok nyilatkozni) hogy bedobtad a neved egy sorsoló urnába és talán havonta akit kihúztak az elvihetett egy kocsit egy hétre. De ilyen hogy átadásra váró kocsikat oda dobjanak minden csavarozgató trógernek, azt felejtsd el.
2019. jan. 30. 09:45
 5/12 anonim válasza:
24%
Ezt az ökörséget ...Hát, gondolod hogy valaki odamegy pl.takarítónak,vagy bármilyen fizikai munkát végző melósnak, és rögtön a segge alá tolnak egy tizen -buszon, stb. milliós autót??? Úristen....
2019. jan. 30. 14:07
 6/12 anonim válasza:
Van ilyen, de max. évente egy hétvégére adják oda és feltételek szerint.
2019. febr. 2. 09:16
 7/12 anonim ***** válasza:

KNFE és RGA utak vannak, jelentkezel(3hó után talán, csak belső alkalmazottként - tehát kölcsönzött munkaerő nono) és vagy megkapod vagy nem. Halkan megjegyzem,a vagy nem a valószínűbb. Hét éve dolgozom itt, egyszer kaptam hétvégére,bár van olyan munkatársam aki 3 havonta visz el egy hétre. Szerencse,bunda,minden játszik.

A károgó okostojásoknak meg halkan megsúgom, hogy ezek az autók amik ilyen utakra vannak kiadva,nem perfektek, amit én kaptam,annak pl a fényezésében volt egy ujjlenyomat - amit ha nem mutatnak,sose veszek észre. Épp ezért vevőnek nem eladható autó,de belső tesztelésekre ideális mielőtt bekockázzák őket. 4k km volt az enyémben amikor megkaptam, belevertem 1500-at még és kb 100k km-nél ment a zúzdába.

2019. márc. 10. 15:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Bírom, hogy milyen sokat tudó analfabéták válaszolgatnak itt is...

3 hónapja dolgozom ott, összeszerelek (szallagmunka) és igen, lehet jelentkezni (igen, "proli gyártósori összeszerelőként" (proli a jók¨rva elkényeztetett anyád egyébként)) is lehet jelentkezni és ők döntenek, hogy azt elfogadják-e.

Szóval, mint írtam is, 3 hónapja vagyok ott, és nekem most adtak egy teszt autót. 1 hétre kapja meg mindenki akit kiválasztanak, megmondják, hova lehet, hova nem lehet menni, mit csinálhasz benne (nyilván dohányozni, füvezni, ilyesmiket nem lehet), megmondják mivel lehet tankolni és pontosan melyik benzinkúton, plussz céges kártyát adnak tankoláshoz. Nyilván a te felelősséged akárki is vagy, mert az érték az érték. A végén annyi van, hogy ki kell töltened egy kérdőívet, leírnod, mi tetszett benne, mi nem, tapasztaltál-e valami szokatlant, stb...

Egy ismerősöm 4 éve dolgozik náluk, eddig összesen 3 autót kapott tesztelni.

Az lehet, hogy az előttem válaszolók 90%-ának nem adnának ilyet, mert a felelősségtudatuk annyi, mint egy 1 évesnek, de az már egyéni szocprobléma. Mocskos parasztok :D

2021. máj. 12. 18:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát igen, így kell megkenni a betanított csimpánzot, hogy egy hétre alá adnak egy olyan autót, amilyen abból a fizetésből sosem lesz neki. Aztán már is ugrál, tapsol örömében. De hát attól még a proli az proli marad. :)
2021. máj. 12. 18:23
 10/12 anonim ***** válasza:

Nettó 270et keresek és hamarosan tovább tudok menni logisztika részre beszerzőnek, ami már nettó 400 körül lesz (akit említettem ismerős, azon a részen dolgozik).

De persze sosem lesz annyi pénzem rá :) Főleg úgy, hogy már van autóm pár éve, mert tudod: én nem egy ingyenélő kis senkiházi vagyok, akinek a segge alá teszi anyuci apuci a mercit, mint neked :)

valamint szintúgy, proli a jók¨urva anyád :)

2021. máj. 12. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!