Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ismertek-e programozó nőt?...

Ismertek-e programozó nőt? Furcsa ha egy lány webfejlesztő?

Figyelt kérdés

Néha rosszul érzem magam mikor ismerősökkel, rokonokkal találkozom, beszélgetünk és megkérdezik, hogy mivel foglalkozom, akkor mondom nekik, hogy programozok és olyan furán néznek rám, általában abszolút nem is tudnak hozzászólni. Aztán csönd következik, amíg valamelyönk nem dob fel másik témát. Ilyenkor egy kicsit feszélyezettnek érzem a helyzetet. Otthon tanultam ezt, nem iskolában. 100%ban otthonról dolgozom. Nem tudom milyen arányban vannak nők ezen a pályán, de ezek szerint nem sokan, én egyáltalán nem is ismerek nő programozót magamon kívül, bár férfit se túl sokat 😊 Szerintetek is furcsa ha egy lány webfejlesztő? Vagy nem értem miért néznek ezért így rám.

23/L

2019. ápr. 11. 15:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egyébként aki még előtte áll és szeretné megtanulni, és ha magyarul szeretné, tudom ajánlani Mérei Tamás, Cserkó József videóit. Én a legtöbbet ezekből tanultam. Akkor még abszolút nem vágtam az angolt, úgyhogy az alapokat én is csak magyarul sajátították el 😊
2019. ápr. 12. 08:00
 12/15 A kérdező kommentje:
Egyébként aki még előtte áll és szeretné megtanulni, és ha magyarul szeretné, tudom ajánlani Mérei Tamás, Cserkó József videóit. Én a legtöbbet ezekből tanultam. Akkor még abszolút nem vágtam az angolt, úgyhogy az alapokat én is csak magyarul sajátítottam el😊
2019. ápr. 12. 08:00
 13/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat, véletlen kétszer beküldtem, csak az utolsó sorban van eltérés egy ragozásnál
2019. ápr. 12. 08:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Köszi az infókat, én a Udemy tanfolyamait néztem, de megnézem ezeket is :) (angol nem gond, fordítói karrier után váltanék kicsit, mert már unom)
2019. ápr. 13. 02:00
 15/15 anonim ***** válasza:
70%
Nem furcsa, sőt, a világ első programját nő írta mechanikus számítógépre.
2019. ápr. 14. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!