Vidéken hogyan lehet elkezdeni egy programozó, webfejlesztő karriert?
Figyelt kérdés
2018. okt. 21. 16:56
1/7 anonim válasza:
nem tudom, nekem pesten sem jott meg ossze :(
3/7 A kérdező kommentje:
Profession van állás nincs.
2018. okt. 21. 17:26
4/7 anonim válasza:
Pont lehet ezt távmunkából is csinálni. Vagy pedig költözz.
5/7 anonim válasza:
Programozó: nem tudom elhinni, hogy nincs olyan Androidon, hogy már téged kerget az őrületbe, mennyire nincs normális app valamire, ami kb minden nap kéne.
Webfejlesztő: felejtsd el, a tartalom karbantartása hoz fix, tartós klientúrát, ritkábban a megjelenés, motorok meg vannak ingyen irdatlan pluginellátottsággal, ezeken új funkciót implementálni alig kíván fejlesztői vénát (persze amikor igen, akkor nagyon, meg sokszor van az úgy, hogy gyorsabb bepötyögni elsőre hibátlanul azt a pár sort, ami pont úgy megoldja, mint csillivilli beállításokkal megtolt modul)
6/7 anonim válasza:
Viccen kívül, menj el politikusnak, semmi képzettséget nem igényel és sok pénz van benne! ...és csak azt kell csinálnod, amit az emberek alapból művelnek: hazudozni össze-vissza... :-)
7/7 anonim válasza:
Konkrétan melyik várost érted vidék alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!