Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy működik egy magánnyomozó...

Hogy működik egy magánnyomozó fizetése, zsebbe kapja a pénzt és utána hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Nem kell adózniuk illetve ha megvan a képzésem róla, hogyan működik az állás keresés? Hirdetnem kell magam vagy a rendőségnál bekell jelentenem magam, és onnan kapom az ügyfeleket. Ha kapok ügyfelett akkor én már legalább annyit szeretnék el kérni, hogy 2 hónapig gond nélkűl megéljek, Mivel én nagyon rühellem a folyamatos rendszeres felkelést 8 órás munkákat egész héten, és gondoltam mivel a magánnyomozó saját szakálára dolgozik, megérné ezt választani csak nem tudom hogy mennek a dolgok a háttérben a kifizetés a kp. kifizetésból hogy a túróba adózok? Valami bankszámlát kapok ahova fel kell raknom? Vagy nem kell adóznom? Nameg ugye aggódok a smucig emberektől is akik olcsón akarnak megbizni és ha árat kinálok összesnek és felháborodnak, pedig ez nem kismiska dolog és szerintem én még olcsón is válalnám mivel nem vagyok a szakma b......ja. Persze gondolom ettől függetlenűl a rendőrség nyilvántartásába benne kell, hogy legyek mert gondolom kapok valami jelvényt, hogy én jogosúlt vagyok mások körmére nézni meg ugye az adózás vagy a nem adózás és stb...

2019. ápr. 6. 21:27
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Az kell a szakmához hogy rájöjjek, hogy hülye vagy? Há jóvan you know! Nem akarok többet írni mert a végén még túlképzett leszek.
2019. ápr. 7. 02:44
 22/25 anonim ***** válasza:
74%
Nyomozd ki!
2019. ápr. 7. 05:55
 23/25 anonim ***** válasza:
2019. ápr. 7. 09:15
 24/25 anonim ***** válasza:
Bakkker 23-as. Belinkeltél egy szöveget aminek a felét sem fogja érteni, aztán majd jön kérdezni meg kötözködni... elnézést: kötöszködni :)
2019. ápr. 7. 15:58
 25/25 anonim ***** válasza:

"Az kell a szakmához hogy rájöjjek, hogy hülye vagy?"

Nem modellnek készülsz, hanem nyomozónak!

De így, ha te magad sem küzdesz érte, akkor reménytelen, sajnálom.

Ennyi.

Felejtsd el.

2019. ápr. 7. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!