Hogy működik egy magánnyomozó fizetése, zsebbe kapja a pénzt és utána hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Nem kell adózniuk illetve ha megvan a képzésem róla, hogyan működik az állás keresés? Hirdetnem kell magam vagy a rendőségnál bekell jelentenem magam, és onnan kapom az ügyfeleket. Ha kapok ügyfelett akkor én már legalább annyit szeretnék el kérni, hogy 2 hónapig gond nélkűl megéljek, Mivel én nagyon rühellem a folyamatos rendszeres felkelést 8 órás munkákat egész héten, és gondoltam mivel a magánnyomozó saját szakálára dolgozik, megérné ezt választani csak nem tudom hogy mennek a dolgok a háttérben a kifizetés a kp. kifizetésból hogy a túróba adózok? Valami bankszámlát kapok ahova fel kell raknom? Vagy nem kell adóznom? Nameg ugye aggódok a smucig emberektől is akik olcsón akarnak megbizni és ha árat kinálok összesnek és felháborodnak, pedig ez nem kismiska dolog és szerintem én még olcsón is válalnám mivel nem vagyok a szakma b......ja. Persze gondolom ettől függetlenűl a rendőrség nyilvántartásába benne kell, hogy legyek mert gondolom kapok valami jelvényt, hogy én jogosúlt vagyok mások körmére nézni meg ugye az adózás vagy a nem adózás és stb...2019. ápr. 6. 21:27
21/25 A kérdező kommentje:
Az kell a szakmához hogy rájöjjek, hogy hülye vagy? Há jóvan you know! Nem akarok többet írni mert a végén még túlképzett leszek.
2019. ápr. 7. 02:44
24/25 anonim válasza:
Bakkker 23-as. Belinkeltél egy szöveget aminek a felét sem fogja érteni, aztán majd jön kérdezni meg kötözködni... elnézést: kötöszködni :)
25/25 anonim válasza:
"Az kell a szakmához hogy rájöjjek, hogy hülye vagy?"
Nem modellnek készülsz, hanem nyomozónak!
De így, ha te magad sem küzdesz érte, akkor reménytelen, sajnálom.
Ennyi.
Felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!