Hogy működik egy magánnyomozó fizetése, zsebbe kapja a pénzt és utána hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Nem kell adózniuk illetve ha megvan a képzésem róla, hogyan működik az állás keresés? Hirdetnem kell magam vagy a rendőségnál bekell jelentenem magam, és onnan kapom az ügyfeleket. Ha kapok ügyfelett akkor én már legalább annyit szeretnék el kérni, hogy 2 hónapig gond nélkűl megéljek, Mivel én nagyon rühellem a folyamatos rendszeres felkelést 8 órás munkákat egész héten, és gondoltam mivel a magánnyomozó saját szakálára dolgozik, megérné ezt választani csak nem tudom hogy mennek a dolgok a háttérben a kifizetés a kp. kifizetésból hogy a túróba adózok? Valami bankszámlát kapok ahova fel kell raknom? Vagy nem kell adóznom? Nameg ugye aggódok a smucig emberektől is akik olcsón akarnak megbizni és ha árat kinálok összesnek és felháborodnak, pedig ez nem kismiska dolog és szerintem én még olcsón is válalnám mivel nem vagyok a szakma b......ja. Persze gondolom ettől függetlenűl a rendőrség nyilvántartásába benne kell, hogy legyek mert gondolom kapok valami jelvényt, hogy én jogosúlt vagyok mások körmére nézni meg ugye az adózás vagy a nem adózás és stb...2019. ápr. 6. 21:27
1/25 anonim válasza:
Te vagy egy 10 éves gyerek vagy, vagy pedig troll.
Ezért nem írok normális választ.
2/25 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok és nem troll! Komolyan kérdeztem!
2019. ápr. 6. 22:04
3/25 A kérdező kommentje:
Introvertált személyiségtipus vagyok, utálom az emberek társaságát szeretek szabad lenni rühellem a robot munkát szeretek addig aludni ameddig akarok, ha rendeszeresen kéne élnem mindenap dolgozni túlórázni elöbb utóbb megörűlnék! 2 év múlva mehetek a magánnyomozói OKJ képzésre! Ezért a kérdés, hogy ezt válasszam-e vagy keressek mást!
2019. ápr. 6. 22:12
4/25 anonim válasza:
Ha magánnyomozó szeretnél lenni, akkor ezt az egyszerűnek tűnő kérdést már régen ki kellett volna tudnod "nyomozni"!
5/25 anonim válasza:
Röviden: Ha nem voltál rendőr és/vagy ügynök, akkor semmit nem fogsz tudni csinálni. Max. félrelépő férjeket követni egész nap. Óradíj van. 10-től indul. Neked kell ügyfelet szerezni.
6/25 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Akkor az annyira nem is rossz. :D
2019. ápr. 6. 23:30
7/25 A kérdező kommentje:
4. nek hogyne mert mindenki az annya hasába tanúl meg mindent nem :D puszi neked okoskám!
2019. ápr. 6. 23:33
8/25 anonim válasza:
#4-es vagyok, és nem okoska.
Tudom, hogy senki sem az anyja hasában tanul meg mindent. Azonban azt szabad legyen megjegyezzem, hogy minimum helyesen írni, azt viszont az iskolában meg kellene tudni tanulni!
9/25 anonim válasza:
"az annya hasába"
Ha nem tudsz nyomozni, ki bíz meg téged akármivel is?
Ha ilyen a modorod, akkor ráadásul még messze el is kerülnek.
Ha még magyarul se tudtál megtanulni, de a szád nagy, akkor szintén.
Ha még az is kiderül, hogy földlusta és/vagy tehetségtelen is vagy (kiderült, rossz kategóriában kérdeztél), akkor teljesen reménytelen a helyzeted.
4 dologból 4-et szúrtál el idáig.
Innen szép győzni!
10/25 A kérdező kommentje:
Istenem ennyi kritikust. A kérdésre válaszóljatok, mert magasról teszek a véleményetekre. Ne hogy már ti mondjátok meg ki alkalmas mire. :D az ilyeneket szokták inkább kerűlni! XD csak mondom jó madarak.
2019. ápr. 7. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!