Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy működik egy magánnyomozó...

Hogy működik egy magánnyomozó fizetése, zsebbe kapja a pénzt és utána hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Nem kell adózniuk illetve ha megvan a képzésem róla, hogyan működik az állás keresés? Hirdetnem kell magam vagy a rendőségnál bekell jelentenem magam, és onnan kapom az ügyfeleket. Ha kapok ügyfelett akkor én már legalább annyit szeretnék el kérni, hogy 2 hónapig gond nélkűl megéljek, Mivel én nagyon rühellem a folyamatos rendszeres felkelést 8 órás munkákat egész héten, és gondoltam mivel a magánnyomozó saját szakálára dolgozik, megérné ezt választani csak nem tudom hogy mennek a dolgok a háttérben a kifizetés a kp. kifizetésból hogy a túróba adózok? Valami bankszámlát kapok ahova fel kell raknom? Vagy nem kell adóznom? Nameg ugye aggódok a smucig emberektől is akik olcsón akarnak megbizni és ha árat kinálok összesnek és felháborodnak, pedig ez nem kismiska dolog és szerintem én még olcsón is válalnám mivel nem vagyok a szakma b......ja. Persze gondolom ettől függetlenűl a rendőrség nyilvántartásába benne kell, hogy legyek mert gondolom kapok valami jelvényt, hogy én jogosúlt vagyok mások körmére nézni meg ugye az adózás vagy a nem adózás és stb...

2019. ápr. 6. 21:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha, és amennyiben magasról teszel a véleményünkre, úgy miért minket kérdezel? Akkor olyan embereket kell megkérdezned, akiknek adsz a véleményére, de úgy tűnik, azok kevesen vannak.
2019. ápr. 7. 00:21
 12/25 A kérdező kommentje:
Azt hittem, olyanok fognak írni akiknek közük van a pályához, vagy benne vannak, de csak olyanok jöttek, akik most végzik a 9. osztályban, a kőmüves nyelvtan tanár szakot.
2019. ápr. 7. 00:34
 13/25 A kérdező kommentje:
11. a másik meg az, hogy nem úgy kérdeztem, hogy szerintetek, hanem Hogy működik. Ami annyit tesz, hogy nem véleményre vártam.
2019. ápr. 7. 00:45
 14/25 anonim ***** válasza:
88%
Jelentse már valaki a moderátoroknak ezt a provokatív, troll, idióta kérdezőt!
2019. ápr. 7. 00:48
 15/25 anonim ***** válasza:
88%

Akiknek közük van a pályához, azok éppen az ilyenek után nyomoznak, mint amilyen Te vagy. A magyar nyelvtan ismeretében pedig nincs különbség a kőműves, vagy a magánnyomozó között.

Magánnyomozóként pedig mindenfajta tudásban legalább olyan szintre el kellene jutnod, mint egy rendőrségi nyomozónak - bár őket sem tartom különösebben magas intelligenciájú embereknek. Ezzel a témát lezártam.

2019. ápr. 7. 00:53
 16/25 anonim ***** válasza:
74%

Hülyéket nem keresnek magánnyomozónak (se).

Ha nem jössz rá, hogy itt mikből látni, hogy hülye vagy... akkor hülye vagy, ez van.

Ha rájössz, akkor pedig azt ajánlom, hogy korrigálj.

2019. ápr. 7. 01:01
 17/25 A kérdező kommentje:
16-os egy érettségi kell hozzá, és csak egy sima OKJ képzés az egész. Ha neked ez túl soknak tünik. hát... nem én vagyok a hülye hanem te, ez van!
2019. ápr. 7. 01:16
 18/25 A kérdező kommentje:
14. Ha magadra veszed akkor mondtam valami igazat. Nem kötelező válaszólni itt lenni se kötelező. Különben meg mivel sértettelek meg? Ha már provokativ vagyok.
2019. ápr. 7. 01:22
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem, még csak egy kis részére jöttél rá.

Ez még kevés ehhez a szakmához. Viszont már elkezdtél gondolkodni, ez jó jel.

Ha rájöttél a többire is, írd le. Sok van még!

2019. ápr. 7. 02:21
 20/25 A kérdező kommentje:
k
2019. ápr. 7. 02:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!