Hogy működik egy magánnyomozó fizetése, zsebbe kapja a pénzt és utána hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Nem kell adózniuk illetve ha megvan a képzésem róla, hogyan működik az állás keresés? Hirdetnem kell magam vagy a rendőségnál bekell jelentenem magam, és onnan kapom az ügyfeleket. Ha kapok ügyfelett akkor én már legalább annyit szeretnék el kérni, hogy 2 hónapig gond nélkűl megéljek, Mivel én nagyon rühellem a folyamatos rendszeres felkelést 8 órás munkákat egész héten, és gondoltam mivel a magánnyomozó saját szakálára dolgozik, megérné ezt választani csak nem tudom hogy mennek a dolgok a háttérben a kifizetés a kp. kifizetésból hogy a túróba adózok? Valami bankszámlát kapok ahova fel kell raknom? Vagy nem kell adóznom? Nameg ugye aggódok a smucig emberektől is akik olcsón akarnak megbizni és ha árat kinálok összesnek és felháborodnak, pedig ez nem kismiska dolog és szerintem én még olcsón is válalnám mivel nem vagyok a szakma b......ja. Persze gondolom ettől függetlenűl a rendőrség nyilvántartásába benne kell, hogy legyek mert gondolom kapok valami jelvényt, hogy én jogosúlt vagyok mások körmére nézni meg ugye az adózás vagy a nem adózás és stb...2019. ápr. 6. 21:27
11/25 anonim válasza:
Ha, és amennyiben magasról teszel a véleményünkre, úgy miért minket kérdezel? Akkor olyan embereket kell megkérdezned, akiknek adsz a véleményére, de úgy tűnik, azok kevesen vannak.
12/25 A kérdező kommentje:
Azt hittem, olyanok fognak írni akiknek közük van a pályához, vagy benne vannak, de csak olyanok jöttek, akik most végzik a 9. osztályban, a kőmüves nyelvtan tanár szakot.
2019. ápr. 7. 00:34
13/25 A kérdező kommentje:
11. a másik meg az, hogy nem úgy kérdeztem, hogy szerintetek, hanem Hogy működik. Ami annyit tesz, hogy nem véleményre vártam.
2019. ápr. 7. 00:45
14/25 anonim válasza:
Jelentse már valaki a moderátoroknak ezt a provokatív, troll, idióta kérdezőt!
15/25 anonim válasza:
Akiknek közük van a pályához, azok éppen az ilyenek után nyomoznak, mint amilyen Te vagy. A magyar nyelvtan ismeretében pedig nincs különbség a kőműves, vagy a magánnyomozó között.
Magánnyomozóként pedig mindenfajta tudásban legalább olyan szintre el kellene jutnod, mint egy rendőrségi nyomozónak - bár őket sem tartom különösebben magas intelligenciájú embereknek. Ezzel a témát lezártam.
16/25 anonim válasza:
Hülyéket nem keresnek magánnyomozónak (se).
Ha nem jössz rá, hogy itt mikből látni, hogy hülye vagy... akkor hülye vagy, ez van.
Ha rájössz, akkor pedig azt ajánlom, hogy korrigálj.
17/25 A kérdező kommentje:
16-os egy érettségi kell hozzá, és csak egy sima OKJ képzés az egész. Ha neked ez túl soknak tünik. hát... nem én vagyok a hülye hanem te, ez van!
2019. ápr. 7. 01:16
18/25 A kérdező kommentje:
14. Ha magadra veszed akkor mondtam valami igazat. Nem kötelező válaszólni itt lenni se kötelező. Különben meg mivel sértettelek meg? Ha már provokativ vagyok.
2019. ápr. 7. 01:22
19/25 anonim válasza:
Nem, még csak egy kis részére jöttél rá.
Ez még kevés ehhez a szakmához. Viszont már elkezdtél gondolkodni, ez jó jel.
Ha rájöttél a többire is, írd le. Sok van még!
20/25 A kérdező kommentje:
k
2019. ápr. 7. 02:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!