Hol vannak a versenyszférában azok a jól fizető állások?
Sokat hallani, hogy a közszféra rosszul fizet, a versenyszférába kell menni dolgozni, mert ott jobb a fizetés. Ezzel szemben pár héten belül 3 ennek ellentmondó interjún voltam. Első rendesen be sem akart jelenteni, alkalmival trükközés, a legalapabb kötelező órabérért, második húzta a száját a br 200-ra, de elvárásai voltak, a harmadik kerek perec megmondta min. bér,
ezek irodai állások voltak.
11#
Ha az utolsó helyről felhívnak, hogyha esetleg rám esik a választás, akkor el fogom vállalni min. bérért is, mert hiányzik a munka, de akkor is zavar. A volt munkahelyemen mindenki a garantált felett kapott.
Lehet 1-2 hónap múlva közmunkára is szívesen megyek, ha nem találok addig semmit. Pár hónapja mikor munkanélküli lettem, azt hittem könnyebb lesz új állást találni, de úgy tűnik az én profilomban nincs egyáltalán munkaerőhiány.
A magyar cégeket érdemes messzire elkerülni.
Nekem sincsenek velük jó tapasztalataim.
16,17#
Látom, neked se juthatott több, mint a közmunka. Ha neked nem jó, akkor másnak se legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!