Ha van egy a versenyszférában totál értéktelen diplomám, akkor azt az önéletrajzomban tüntessem fel, említsem az interjún? Vagy inkább titkoljam el?
Szóval egy magáncég olyan meghírdetett pozicióját céloznám meg, melynél a "felsőfokú végzettség előny, de nem elvárt"...
Viszont gondolom leginkább a szakirányú végzettség lenne előnyös, hát nekem olyan meg nincs...
Közigazgatás-szervező diplomám van.
Az a kérdés, hogyha azt a hipotézist vesszük, hogy rajtam kívül csak középfokú végzettséggel rendelkezők jelentkeznek (mivel a nettó fizetési keret elég szerény), akkor én velük szemben előnnyel indoluk e pusztán azért mert diplomás vagyok?
Tehát ha mondjuk minden jelentkező teljesen olyan mint én, leszámítva a diplomát, akkor az inkább előny vagy hátrány lehet számomra?
Ne tagadd le sehol. Te azért a diplomáért megdolgoztál, mindegy mi az.
A hirdetéshez tartozó állásnál pedig előny lesz.
Nincs olyan, hogy értéktelen diploma! Ez csak a gykorikerdesek.hu agyhalottjainak és a 12 éves "vérpistik" baromsága.
Mindenképpen írd bele az önéletrajzodba, semmiképp se tagadd le.
Főleg, ha valamelyik jó nevű intézményben végeztél (ELTE, Corvinus stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!