Mennyit keres egy kozmetikus?
Figyelt kérdés
Sima alkalmazottként, mert gondolom saját vállalkozásban határ akár a csillagos ég..2008. nov. 10. 18:30
1/2 anonim válasza:
Alkalmazottként gyakorlat nélkül minimálbér, több éves gyakorlat után több. De hallottam olyat is, hogy a netto bevétel harmada. Egyszóval: alkalmazottként nem sokat keresnek.Sajnos.
2/2 anonim válasza:
Viszont alkalmazottként nagyon kevés helyre vesznek fel sajnos. Én most vagyok végzős és gondolkodom már rajta hogy mihez kellene kezdeni jövőre, és látva mások rossz tapasztalatait, el kell gondolkoznom hogy valóban ezt akarom-e. Egy barátnőmet felvették alkalmazottként, de ő nem kapta meg még a minimálbért sem :(
Miután meg vállalkozóként nyitott kozmetikát, akkor pedig még annyit sem keresett, mint az előző helyen. (elment a megkeresett pénz a bérleti díjra...stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!