Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres ma Budapesten...

Mennyit keres ma Budapesten egy kozmetikus?

Figyelt kérdés
Kozmetikusok válaszainak örülnék a legjobban,de persze bárkiének aki tud erről pontosabb értéket:)
2009. dec. 12. 16:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nem Bpi vagyok, de kozmetikus vagyok-voltam.

Nos a költségek gondolom, ismertek, bérleti díj, anyagköltség berendezés,,a vállalkozóként fizetett adók.

Aztán még nem biztos, hogy az első évben lesz akkor vendégköröd, amelyek fedezni tudják ennek a költségeit.

Én nem tudtam kivárni ezt az időt és váltottam, már közöm nincs a szakmához.

De ha kitartasz és fejleszted az üzletet és nem csak iontoforézised, lesz, hanem évek alatt gépesítesz, bizonyára jól meg lehet élni belőle.

2009. dec. 12. 16:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Minden azon múlik, hogy mennyire mész megfelelő helyre dolgozni. Ott biztos nem leszel nyerő, ahol nincs igény kozmetikusra, vagy ahol minden utcasarkon van egy szalon és nincs szabad munkahely egyiknél se. Nagyon fel kell mérni a lehetőségeket, olyan helyen, ahol van igény erre, és nincs túlkínálat, biztos jól lehet keresni.
2009. dec. 12. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!