Más hogy osztja be az idejét?
Plázában dolgozom eladóként, és 10-től estig, vagy 12-től estig vagyok bent.
Más hogy tud programokat csinálni ezek mellett?
Vagy hogy osztja be az idejét?
@10:15
Ezt bárki meg tudja csinálni. Feltéve hogy nincs munkahelye.
7-7:30-kor van jelenésem a melóhelyen, mikor hol.
8-12 órás egy nap. hatafele bevásárlás, stb otthoni tendòk,2 -3 sör, 10 körül takarodó. 6:07 kor csipog megint a vekker. Hétvégén is ez megy. Szóval esélytelen valahova eljárni.
36/ff
"Vagy, ha olyan munkája van, ahol ő tudja beosztani az idejét, mondjuk vállalkozó, vagy otthonról dolgozik."
Ja, ezt mond annak a vállalkozó házaspárnak akik ketten reggel 6-tól este 6-ig felváltva viszik a kisboltjukat és állnak a kassza mögött.
Ha pedig valaki otthonról dolgozik, és mondjuk nem valami olyan hatalmas nagy dolgot végez, amiért 4 óra munkáért egy heti fizetést adnak, akkor ugyan úgy neki is húznia kell az igát otthon, ha meg akar élni a fizetéséből...
Mint ahogy te is mondhatod az igázást annak a vállalkozónak, akinek nem "házaspárként kis boltja van", hanem mondjuk van egy IT vállalkozása és aktívan keveset foglalkozik vele, beosztva az idejét kitermelve havi 1-2 milliót profitban.
Otthonról végzendő munkák között pedig nyilván olyan munkákra gondoltam, amikre kevesebb idő ráfordítással megfelelő mennyiségű pénzt termel ki, jobban beosztva az idejét.
Szélsőségek pedig mindig lesznek mindkét végén az említett dolognak.
20-21 óra mire végzek.
Hát egy hónapban 1x van egy szabad hétvége.
Hát igen heti 2 nap, de van mikor annyi sem, mert nincs ember. >< ha hazaérek már nagyon fáradt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!