Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi idő alatt lehet elsaját...

Mennyi idő alatt lehet elsajátítani a programozást olyan szinten, hogy olyan munkahelyet kapjak, ahol 400 ezer körüli fizetést kaphatok?

Figyelt kérdés
2019. márc. 23. 18:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%

Én a C#-ot eddig csak magamtól (meg pici segítséggel) tanultam, heti 40 óra munka mellett és kb 7 hónap alatt már van GUI-s programom.

Én is járok OKJ-ra, de mellette otthon rengeteget... Még annál is többet.

A nettó 400 elérése szerintem - tippem szerint - évek. Bárhogyan is tanulunk.

2019. márc. 23. 20:15
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

A héten már te vagy a sokadik, aki kevés tanulással akar nehéz területen gyorsan ilyen sokat keresni..

Gyertek már le a földre...

2019. márc. 23. 20:42
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pénz miatt akarsz programozni tanulni, soha nem lesz belőled jó programozó, és a 400-as fizetésed felét is elfelejtheted.
2019. márc. 23. 21:01
 14/23 A kérdező kommentje:
Milyen motívációk miatt tanul valaki programozónak, ha nem a pénz? Ki akarja egész nap, önszántából a monitort bámulni és nyomogatni a billentyűzetet?
2019. márc. 23. 22:50
 15/23 anonim ***** válasza:

aki programozik javarészt nem azért programozik, mert neki ez annyira marhára tetszik. mást szeretnek benne, és a programozás az eszköz ahhoz, amit szeretnének csinálni. Ha te honlapot szeretnél fejleszteni meg kell tanulnod programozni. De téged ilyenkor nem az motivál, hogy kódolj, hanem az, hogy meg tudd oldani, hogy úgy gördüljön le egy menü, ahogyan azt te szeretnéd. a programozás meg a nyelv, amin el tudod mondani a gépnek, mit szeretnél. vannak akik a sikerélményért dolgoznak, hogy ezt is meg tudtam cisnálni, meg tudtam oldani... aztán vannak akik azért, hogy egy nagy dolog részesei legyenek - egy apró fogaskerék formájában...

de azok akik 400 nettóért akarnak programozni... az olyan mint, amikor megtetszik a kosárlabda, és te jövő héttől az NBA-ben szeretnél kosarazni...

van olyan ismerősöm aki _lassan_ ott tart, hogy 400 nettót keres programozással. 4 évig járt ELTE infóra, amit nem végzett el - de magas szinten elsajátította a nélkülözhetetlen alapokat. Több, mint fél évet tanult otthon napi 4-8 órában önszántából, és így el tudott helyezkedni egy startup-nál feketén. ott lehúzott kb 1+ évet, és utána szerencsével került oda, ahol most van.

de úgy, hogy neked fogalmad sincs a programozásról... egy olyan szintre eljutni, mint amire ismerősöm jutott kb fél év alatt... neked 2 év minimum.

ez nem a te hibád, ne érts félre. a programozásban rengeteg logika van, és sokszor a legújabb megoldásokkal, naprakész ismeretekkel kell rendelkezned, hogy versenyképes legyél. Arról nem is beszélve, hogy amikből tanulni tudsz a neten, az mind angol nyelvű. és a my name is ferike, nem elég hozzá, hogy megértsd

2019. márc. 24. 01:39
 16/23 anonim ***** válasza:

"Ki akarja egész nap, önszántából a monitort bámulni és nyomogatni a billentyűzetet?"

Most is ezt csinalod, nem? :)

2019. márc. 24. 06:51
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

"Milyen motívációk miatt tanul valaki programozónak, ha nem a pénz?"

Ha téged csak a pénz érdekel akkor rossz felé keresgélsz. Sok más szakmával sokkal kevesebb tanulással eléred a 400 nettót.

2019. márc. 24. 07:06
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha a penz miatt akarod csinalni, akkor hagyd. Amugy amennyit seggelni kell ahhoz, hogy jo programozo legyel, egyaltalan nem fizetik meg.

Netto 400.000 ft, nem egy kiemelkedo fizetes. A 1 misit meg kevesen erik el.

Netto 400-ert nem nyugodt munkakorben lesz reszed. Folyamatos fejlodes, stb. Igy viszont mar nincs aranyban a szakmaisag, felkeszultseg a fizetessel.

2019. márc. 24. 07:29
 19/23 anonim ***** válasza:
Norbert Kohn igy van, akkor kifizetodo a buli, ha ez a hobbid.
2019. márc. 24. 08:36
 20/23 anonim ***** válasza:

Igy van.

A legjobb, mikor a hobbid es a munkad talalkozik es ez melle meg igeny is van ra.

Ezt viszont nem csak a programozassal lehet elerni.

2019. márc. 24. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!