Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sterintetek hány éven belül...

Sterintetek hány éven belül nem lesz szükség SZINTE egyáltalán gyári melósokra az automatizált, okos raktáraknak köszönhetően?

Figyelt kérdés
[link]
2019. márc. 12. 19:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
En is 15-20 evet mondok. Nem most lesz meg. En celgep gyarto cegnel dolgozom elektromos vonalon. A legtobb autoipari multinal mar volt projektem. Az autoiparban rengeteg penz van, meg sincs annyi hogy automatizaljak a gyaraikat. Denso, Audi, Merci, Valeo, mind fenyevekre van a teljes automatizalastol. Azokban a gyarakban amik nem ebben az evtizedben epultek, 15-20 eves technologia dolgozik. Nincs munkadarab nyomonkovetesi rendszer. De meg az uj gyarakban (pl. Adient) is tobb soron inkabb kikapcsoljak, mert arra keptelenek hogy egy 50-100 alkatreszjegyzekbol allo adatbazist napra keszen tartsanak. Vicc az egesz egyelore, de szep probalkozasok vannak.
2019. márc. 13. 09:13
 12/14 anonim ***** válasza:
53%

100 év

Ha "csak" a szalag munka 80%-ra gondolsz, akkor az 20 éven belül meglesz.

Igazából ma is megoldható lenne, csak még olcsóbb a rabszolga mint a robot.

De miután a rabszolgák nem túl okosak, és sztrájkolnak a jussukért, így egyre közeleg a lecserélésük...

2019. márc. 13. 10:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Hú de mérgesek egyesek, hogy nem a "20 éven belül" véleményt osztom...

De el kell, hogy keserítsek mindenkit, 20 éven belül már nem lesz mit automatizálni sem...

Kb. olyan állapotok lesznek világszinten, mint most Venezuelában. Egyszerűen fenntarthatatlan az egész kapitalista rendszer. Össze fog omlani, a népesség meg kb. másfélszer ennyi lesz. Nem lesz itt semmi sem gépesítve. Két kézzel fogjuk túrni a földeket, hogy legyen mit enni...

2019. márc. 13. 21:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Nyugi, engem is lepontoztak, pedig én 15-20 évet mondtam. :D Úgy gondolom elég jó rálátásom van, ebben dolgozom 10 éve. Persze aki még életében nem volt egy gyárban, max. betanított munkás oldalon, biztos jobban tudja milyen állapotok uralkodnak a gép/folyamatautomatizálás oldalán. :D Amit mondasz pedig nem hülyeség, ez a rendszer így, ebben a formában tarthatatlan hosszú távon.
2019. márc. 14. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!