Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy munkáltató helyezkedhet...

Egy munkáltató helyezkedhet olyan álláspontra hogy nem érdekli másutt mennyit fizetnek ő akkor se ad emelést senkinek?

Figyelt kérdés

Azért nem értem ezt mert kell hogy érdekelje hiszen a való élet kényszeríti rá : egymás után húznak el a „régiek“ aki meg új jönne eleve magas bérigénnyel jön és épp ezért nem is jön ide.

Már olyan a hiány hogy a napi működés inog.

ezért nem értem a kijelentést.

2019. márc. 12. 14:15
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

"Mi a szart fogsz kiírni, ha kitettek végre? "

Kitenni nem fognak (ugyan ki dolgozna akkor) hogy bedől alattunk a hely az megtörténhet.

És valóban amíg be nem dől addig én innen el nem megyek.

Utána mi lesz? közmunka életfogytig.

2019. márc. 12. 15:28
 12/22 anonim ***** válasza:
Huhúúú! Fő a jókedv és optimizmus! Meg tudod csinálni, képes vagy rá! :)
2019. márc. 12. 16:03
 13/22 A kérdező kommentje:

"optimizmus"

csak egy hülye optimista a mai magyarországon (kis betűvel igen!!) mire legyek optimista? Mi jó vár rám? semmi.

Majd eljön az idő amikor ez is paradicsomi állapotnak tűnik majd.

2019. márc. 12. 16:12
 14/22 anonim ***** válasza:
Ilyen hozzáállással nem is lesz semmi belőled. Próbáltál már pozitívan gondolkodni? Tudod, negatív gondolkodásmóddal nagyon sza* életed lesz. Tudom, nekem is az volt.
2019. márc. 12. 16:23
 15/22 A kérdező kommentje:

". Próbáltál már pozitívan gondolkodni?"

Igen, csak aztán felnőttem s rájöttem magamat csapom be a maszlagokkal.

Azóta mindig mindenről és mindenkiről csakis a legrosszabbat feltételezem és 99%ban bejön!

2019. márc. 12. 17:19
 16/22 A kérdező kommentje:

mert abból indolok ki hogy mindeni lop csal hazudik és mit látok? hogy mindenki lop csal hazudik.

Ezekben sose csalódtam még.

2019. márc. 12. 17:20
 17/22 anonim ***** válasza:
Öreg, ha soha nem fogsz felmondani, akkor a cégvezetés tök jól teszi, hogy nem emel fizetést. Mivel lenne jobb a cégnek? Te láthatóan bármennyiért elvégzed a munkát, minek adjanak akkor többet?
2019. márc. 12. 17:53
 18/22 A kérdező kommentje:

"Öreg, ha soha nem fogsz felmondani, "

Öreg, az hogy ÉN nem mondok fel az egy dolog. De ha rajtam kívül lassan kb midnenki az meg egy másik.

Most mit ér vele a cég hogy marad 1-2 hozzám hasonló hülyéje ? Az édeskevés egy céghez.

Érted amit mondok vagy ez magas?

2019. márc. 12. 18:21
 19/22 anonim ***** válasza:
Megteheti, aztán ha nem lesz embere, akkor az is az ő baja lesz. Amúgy pl. multiknál is csinálják, és teljesen agyatlan módon. Pl. nálunk kiadták, hogy 10 % csökkentés. Erre a HR kirakta az összes próbaidőst, meg akinek lejárt a határozott idejű munkaszerződése. Konkrétan több osztály megszűnt, létező szerződések mögül rúgtak ki project managereket, ami miatt aztán az ügyfelek felmondták a szerződéseket, a cégnek szerintem többet ártott ez, mint használt. Dehát az volt az előirányzat, hogy 10 % csökkentés, akkor ezt tűzön-vízen át megtették. Ráadásul úgy, hogy akiket kitettek ne mehessenek miatta bíróságra. Még csak nem is azt nézték, hogy ki hogy dolgozik.
2019. márc. 12. 20:44
 20/22 anonim ***** válasza:

Szóval azt szeretnéd, hogy mindenkinek emeljenek, csak neked ne?

Mert amit írtál, az alapján cégvezetőként ezt tenném.

2019. márc. 12. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!