Egy munkáltató helyezkedhet olyan álláspontra hogy nem érdekli másutt mennyit fizetnek ő akkor se ad emelést senkinek?
Azért nem értem ezt mert kell hogy érdekelje hiszen a való élet kényszeríti rá : egymás után húznak el a „régiek“ aki meg új jönne eleve magas bérigénnyel jön és épp ezért nem is jön ide.
Már olyan a hiány hogy a napi működés inog.
ezért nem értem a kijelentést.
"Mi a szart fogsz kiírni, ha kitettek végre? "
Kitenni nem fognak (ugyan ki dolgozna akkor) hogy bedől alattunk a hely az megtörténhet.
És valóban amíg be nem dől addig én innen el nem megyek.
Utána mi lesz? közmunka életfogytig.
"optimizmus"
csak egy hülye optimista a mai magyarországon (kis betűvel igen!!) mire legyek optimista? Mi jó vár rám? semmi.
Majd eljön az idő amikor ez is paradicsomi állapotnak tűnik majd.
". Próbáltál már pozitívan gondolkodni?"
Igen, csak aztán felnőttem s rájöttem magamat csapom be a maszlagokkal.
Azóta mindig mindenről és mindenkiről csakis a legrosszabbat feltételezem és 99%ban bejön!
mert abból indolok ki hogy mindeni lop csal hazudik és mit látok? hogy mindenki lop csal hazudik.
Ezekben sose csalódtam még.
"Öreg, ha soha nem fogsz felmondani, "
Öreg, az hogy ÉN nem mondok fel az egy dolog. De ha rajtam kívül lassan kb midnenki az meg egy másik.
Most mit ér vele a cég hogy marad 1-2 hozzám hasonló hülyéje ? Az édeskevés egy céghez.
Érted amit mondok vagy ez magas?
Szóval azt szeretnéd, hogy mindenkinek emeljenek, csak neked ne?
Mert amit írtál, az alapján cégvezetőként ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!