Hogyan lehetek gazdag?
Minden adott, középosztálybeli támogató család, itthon lakhatok, ami pénzt keresek jelenleg diákmunkával 70%át félreteszem és hamarosan végzek az egyetem egy olyan szakán (szülésznői) amit szeretek, de sose fogok 200nál többet keresni vele.
Mindenki azt mondja, hogy itt vannak a lehetőségek és minden csak rajtam múlik h az legyek nekem mégis világos, hogy egész életemben nélkülözni fogok, és nem juthatok el olyan helyekre mint pl ázsia vagy ahova nagyon vágyom ausztrália, nem lehet jó autóm, nem lakhatok nagy szép polgári lakásban...
22/L
GAZDAG, tehát nem kicsit jobban kereső, kicsit magasabb színvonalon élő, hanem olyan ember, aki csak akkor dolgozik, ha ő is akar, sikeres vállalkozóként lehetsz.
Ez az egyetlen út. Nincs olyan ember a gazdagok között, aki alkalmazottként lett vagyonos. Legfeljebb kuporgatva, mindenről lemondva, és öregkorára sok szerencsével, jó befektetésekkel. (Na meg a lottó és egyéb szerencsejátékok, öröklés és a bűnözés.)
Amiket az utolsó bekezdésben leírtál, azokra sok lemondással, pénzkuporgatással és hitellel szert tehetsz. De ez nem a gazdagság, legfeljebb a pengeélen táncoló jómód útja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!