Gazdag nők, akik rendes munkával/vállalkozással gazdagodtak meg! Hitték már rólatok azt, hogy biztos a pasitok pénzel? Hogy reagáltok ilyenkor?
Persze, és leszarom :D
De a legjobb, mikor kiejtem, hogy Svájcban dolgozok, jönnek a "ahaaa, már értem" (= kválkodok) tekintetek és megjegyzések.
Hagyjuk...
A párom sem szűkölködik az anyagiakban és igen. Elég gyanús volt, hogy közösen vettünk lakást kb. fél év együttélés után. Jöttek a ferde tekintetek, hogy összeszedtem egy gazdag pasast, aki rögtön lakást tett alám... :D Az eszébe sem jutott senkinek, hogy arányos kifizettük felét-felét.
Bárhova megyünk nyaralni, azt is biztosan ő fizette. Nyilván előtte nem jártam ennyi helyre, mert nem volt kivel, tehát ismét jogos az észrevétel. :D
Azt senki nem gondolná, hogy egyébként nekem nőként több a bevételem, mint a páromnak. Nem is firtatjuk, hisz senkinek semmi köze hozzá.
Engem nem zavar egyébként. Mosolygok egyet az ilyen megjegyzéseken és megyek tovább. :) Én sem turkálok más párok zsebében, azt sem engedem, hogy mások turkáljanak a miénkben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!