Ha nyernétek 2 milliárd ft-ot, milyen foglalkozással/munkával/vállalkozással töltenéd életed hátralévő részét? Mi töltené ki a napjaidat nagyrészt?
Figyelt kérdés
Mi a jelenlegi szakmád, mivel szeretnél a nyeremény után foglalkozni?2015. márc. 3. 13:18
1/8 anonim válasza:
világot látnék ... luxus körülmények közt ... 60 éves vagyok
2/8 anonim válasza:
1. NEM DOLGOZNÉK!
2. Egész nap a lőtéren lennék és qurváznék!
37/F
3/8 anonim válasza:
Hülye lennék dolgozni, vállalkozni. Utaznák a a halálomig.
4/8 anonim válasza:
" Mi töltené ki a napjaidat nagyrészt?"
Tengerparton való döglés az árnyéban, és a fűszoknyás lányok kergetése.
1 percet nem dolgoznék!
5/8 anonim válasza:
Űzném a likakat amíg bírom, ha meg kifáradtam, jöhet a kék pirula és mehet tovább a parti :)
6/8 anonim válasza:
Sok idióta... Azt hiszitek, hogy a 2 milliárd Forint nem fogy el? Elmész 3 luxusútra évente, már elment belőle 30 millió. Veszel 2 luxusautót, 100 millió, veszel egy nagy házat megint 100 millió. Szánalmas, hogy a magyar embernek semmi érzéke nincs ahhoz, hogy hogy kezelje a pénzét...
7/8 anonim válasza:
6. A tipikus birka magyar. Kinek kell luxus autó és kinek kell luxus út, továbbá nem kell 100 milliós ház sem.
8/8 anonim válasza:
Én vagyok a birka magyar? Nem a nyomorultak akik előttem írták, hogy pl.: "hülye lennék dolgozni, vállalkozni".
Én vagyok a birka magyar, amikor én befektetném a pénzemet, vállalkozást alapítanék, és kapcsolatokat építenék? Tudsz te szöveget értelmezni pofi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!