Az iskolában miért nem az életre nevelnek?
Ha nem tudod a Himnuszt attól semmi bajod nem lesz, de ha rossz hitelt veszel fel az egész életed rámehet.
Miért nincs "pénzügyi alapismeret" már általánosban? Helyette olyanokat tanítanak amire valójában semmi szükség.
"Mivel egyikre sem volt hajlandó, így kihúztam a jelenléti ívről, ami arra ösztönözte, hogy végül elhagyta a termet és feljelentett a diákönkormányzatnál :)
Az óra vége előtt (3*45 perc egyben tartva) már a vezetőségi szintig jutott az ügy, 129 diák előtt szóbeli megrovásban részesültem és 10 órányi indulatkezelési kurzusra küldtek, 5 szombatom ráment!
Amit tanultam az esetből, meg sem próbálom többet a fegyelmezést!"
Azta a ku*v@....
Én az ilyet nem bírnám ki...azonnal hatályú felmondás...
Ez után majd nem 4 gyerek fog játszani hanem 24? Mert megtehetik? Vicc ez az ország...
Nektek tanároknak - és persze a lehetőségeket tényleg nem ismerem - kellene ilyen példa szerinti esetekre konkrét javaslatokat kérni, amik működnek is. Akkor nem tudnának titeket felelősségre vonni, azt viszont ki kellene hangsúlyoznotok, hogy mit tehettek ha a diák konkrétan nem fogad szót semmilyen közlésre. Mert ez is nagyon benne van a pakliban.
Mert oké védjük amiben lehet a diákot is, akkor konkretizálják a teendőiteket is, ha zavarja az órát adjanak választ. Én nem kérhetek nektek ilyen útmutatásokat.
Szóval okés, ezt ne, azt se, amazt se, és mit igen akkor ha ez, ha az. Legyen megoldásokra is szabály.
Meg ha nem tudsz rendesen dugni arra is!
Tanítsanak meg kefélni az iskolában?
Hogy lehet ilyen marhaságot mondani???
Ez durva 10-s a kis hülyegyereknek àllt feljebb,kretèn gyökèr aki nem tud viselkedni sem de hàt ez Magyarorszàg(tisztelet a kivètelnek) komolyan a mai fiatalsàgot fognak szabòcsba leküldenèm az ilyet aztàn èlj meg 50e-ből akkor jàtszhat majd, ès ott kellene èlnie 3 èvig,èn ezt tennèm a szülei helyèbe ennek a gyereknek amúgy.
Amúgy egyet èrtek veled kèrdező tanìtjàk a sok verset meg sok semmit se mondó ìró szerzemènyeit de egy hitelszerződèst nem tudnak èrtelmezni, szàzalèkot nem tudnak szàmolni,nem tanìtanak meg tàrgyalni,hogyan kèrj bèremelèst,mièrt jò az asszertìv kommunikàciò.
Ezeket kellene tanìtani mint Finnorszàgban,Angliàban is.
Meg is lehet nèzni hol tartanak ott meg itt.
Most itt felsoroltak sokmindent, rádöbbenek kb egyiket sem tudom csinálni... Csekkbefizetés stb...
Úristen, mi lesz velem? De komolyan. Életképtelen vagyok meg hülye...
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!