Érdemes olyan állásra jelentkeznem, amelynek a termékeit egyáltalán nem fogyasztom?
Pl. dohány, kóla, energiaital, gyógyszergyár - ez utóbbi elvi kérdés...
Annyira ritkán szedek gyógyszert, hogy a legutóbbira nem is emlékszem...
Ok, a dohány talán nem feltétel, de furcsán néznének rám, hogy nem kérek kólát, energiaitalt. A sörrel nincs problémám, csak nem vettek fel a sörgyárba.
2-es, azért ne írjál már ilyeneket.
Igenis pl. az autószerelők döntő többsége szeret autózni, és prioritás neki, hogy legyen saját kocsija (amire költ is rendesen). Húsfeldolgozóban mondjuk hallottam olyat, aki utálja a húst, de lehet, hogy pont ott undorodott meg tőle.
Kérdező, attól is függ, milyen beosztásban dolgoznál. Ha nem kapcsolódik a munkád a termékekhez (pl. informatikus, bérszámfejtő, takarító stb. lennél) akkor nincs jelentősége. Ha sori dolgozó lennél 3 műszakban, akkor sincs jelentősége. De ha mondjuk marketinges lennél, akkor inkább ne.
Szerintem nem fogja érdekelni őket, hogy fogyasztod-e ezeket. Ha netán mégis, szerintem tapintatosan megmondhatod, hogy nem fogyasztod.
Inkább olyanokra szoktak háklisak lenni, hogy a konkurens cég termékét ne fogyaszd, vagy legalábbis ne a munkahelyen, ill. ne emlegesd, hogy szoktad fogyasztani. Pl. ha a Coca Colánál dolgozol, akkor ne igyál bent Pepsit, ill. ne beszélj arról munkahelyen, hogy te ennyire meg annyira imádod a Pepsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!