Érdemes lenne jelentkeznem valamelyik BIG 4-hoz?
Szerintem teged seniorkent vennenek mar fel, ennyi tapasztalattal. Fizetes ugy tudom ugy van h palyakezdo: brutto 360 (+cafeteria) , seniornal mar akar brutto 5-600 ezer ft is lehet, az attol fugg.
Sztem erdemes
Utana sokkal nagyobbakat tud ugrani a fizu
Foleg ha most 50 orazol. Big 4-nal konyvelesen nincs annyi tulora
(Tapasztalat)
"Mivel még nem dolgoztam multinál, így fogalmam sincs, hogy milyen fizetés érhető el."
Hát... Nem igen alapos és precíz ember az, aki másokkal szerveztetné az életét. Sajnos megszűnt már az "Okos Kata rovata", ahol bárgyú kérdéseket is megválaszoltak, ha a kedves kérdező nem vette a fáradtságot, hogy a szükséges (!) helyen utána járjon a problémájának.
Mivel 0 tapasztalatod van a területen (bár nem részletezted hogy audit, adó, tanácsadás stb. érdekel-e), így nulláról is kellene kezdened. Mivel nem ismered a módszertant, programokat, nem tudnának rögtön seniornak felvenni, így a fizud mindenképp br. 450 alatt lenne, de nem sokkal, amit kb 1-2 éven belül simán felvihetsz 5-600-ra.
Kérdés mennyire vagy hajlandó mindezért lejjebb adni most az igényeidből és tényleg csak a munkának élni. Heti 50 óra szezonban az alsó határ (auditról tudok nyilatkozni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!