Édesapám köztisztviselő (nyugdíj előtt), édesanyám egészségügyis, a bátyám egy közterületfenntartó cégnél dolgozik középvezetői pozícióban. Mind 200 nettó alatt keresnek, és ez Nyugat-Magyarország.
2019. márc. 3. 14:19
22/33 anonim válasza:
Bérszámfejtő vagyok, de már csak áprilisig kell kihúznom ennyiért, találtam rendesen fizető helyet.
2019. márc. 3. 15:52
23/33 anonim válasza:
150 a nettóm egy kelet-magyarországi könyvelőirodában.
2019. márc. 3. 16:26
24/33 anonim válasza:
Azért azt ne állítsuk, hogy egy villamosmernok 5 év után keres 300at...Budapesten már ennyi az induló fizetés egy normális helyen, de szerintem vidéken is 2, de max 3 év után legalább annyinak kell lennie.
2019. márc. 3. 18:36
25/33 anonim válasza:
Én. Diplomával nem tudtam elhelyezkedni, most bolti eladó vagyok nem egész nettó 170-ért (heti ~55 órában). Aztán az üzletsoron mindenki. A nagyáruházban a közép- és felsővezetők kivételével mindenki. Egyúttal gyakorlatilag minden ismerősöm. De ha nagyon akarjuk, kiterjeszthetjük az ország bő 85%-ára is. Ugyanis a közhiedelemmel ellentétben nem mindenki szoftverfejlesztő.
2019. márc. 3. 18:44
26/33 anonim válasza:
#25, milyen diploma? mert az nem mindegy ám
2019. márc. 3. 18:49
27/33 anonim válasza:
@Gugli a barátod újra
Mindenki ezt kérdezi, de mégis mit számít ez? Ugyanannyit tanultam, mint a többi diplomás, ugyanúgy elbsztam az életemből 4 évet, mint a többi diplomás, szerintem jogom van arra, hogy vagy egy normálisan fizető, vagy egy kevésbé jól fizető, cserébe tingli-tangli munkám legyen. Egyébként bölcsészdiploma, de teljesen mindegy, mert szoftverfejlesztői OKJ-t végzett haverom ezekben a percekben bartenderkedik valahol Manchester környékén, meg volt munkatársam az Auchanban tölti az árut matematikus BSc-vel, és szintén az Auchanban biztonsági őr egy fizikatanár. Ja igen, mert első munkám a Madarasteszkóban volt árufeltöltés, hiszen ezért tanultam, és véletlenül sem mehettem volna oda akár 8 általános után is.
2019. márc. 3. 18:55
28/33 anonim válasza:
most én erre mit mondjak?
amikor elkezdted a bölcsészdiplomát, nem tudtad milyen esélyeid lesznek vele?
persze hogy nem mindegy milyen diploma, ezért is kérdezik.
manapság az a trend, hogy senkit nem akarnak megfizetni. jó, külföld az más...
most pont ez a divat, mindenkinek legyen diplomája és ő akkor már diplomás. de ne tegyünk már egyenlőségjelet egy orvosi, egy mérnöki vagy egy bölcsészdiploma közé.
nem tudom érted-e amit mondani akarok?
2019. márc. 3. 19:10
29/33 anonim válasza:
Érteni értem, csak nem értek veled egyet. Már csak azért sem, mert ott tartunk, hogy egy érettségi többet ér, mint egy kevésbé jó diploma, ami végképp vérlázító.
2019. márc. 3. 19:21
30/33 anonim válasza:
de az elején miért nem választottál mást? nem értem
miért nem nézted meg mennyit ér ez az egész?
ez olyan mintha én autót vennék és 10 millióért vennék meg egy jó régi Ladát, és utána panaszkodnék, hogy jah átvertek ez nem is ér annyit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!