Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érettségivel rendelkezők...

Érettségivel rendelkezők miért kérnek nettó 200. 000 Ft fizetést?

Figyelt kérdés

Én fogadom a cégnél az álláspályázatokat, középfokú szakirányú végzettséget várunk el egy bizonyos irodai pozícióra jelentkezőktől.

Nagyon sokan viszont úgy jelentkeznek, hogy csak érettségivel rendelkeznek, a bérigényük pedig 200.000 Ft...

Miért van ez, hogy ennyien jelentkeznek olyan állásra, amire meg sem felelnek? Ráadásul ennyire elszállva a bérekkel?

2019. márc. 2. 21:10
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Persze nyelvtudás nélkül jelentkeznek, mikor az elvárásunk minimum középfokú nyelvtudás!
2019. márc. 2. 21:11
 2/23 anonim ***** válasza:
81%

próba szerencse.

lehet, hogy a cégetek dúskál a szakirányú végzettséggel és stabil nyelvtudással rendelkező jelentkezők között, de mi van, ha nem jelentkezik senki ilyen?

akkor meg már lehet inkább betanítanátok egy végzettséggel nem rendelkezőt is...a középfokú nyelvvizsga egyébként sem egy nagy szűrő...ettől függetlenül az emberek 99%-a nem tudja a nyelvet használni, hiába szerzett papírt belőle, tehát előnyhöz nem biztos, hogy juttatja a céget.

a bérigény úgyszintén próba szerencse. pont ezért kell adni. majd a cég meg megmondja, hogy sok-e. inkább így, mint hogy adjon egy alacsony ajánlatot, a cég röhögve felveszi, mert igazából adtak volna többet is, de miért, ha a jelentkezőnek annyi is megfelel.

2019. márc. 2. 21:16
 3/23 anonim ***** válasza:
75%

Mert a 200 nettó egyáltalán nem sok fizetés. Máshol adnak ennyit. Legalábbis Budapesten.

Vagy ez vidék? Ott azért érthető lehet amit írsz.

2019. márc. 2. 21:34
 4/23 anonim ***** válasza:
78%
Nettó 200 nem sok pénz.
2019. márc. 2. 22:02
 5/23 anonim ***** válasza:
61%
Miért, csak diplomásoknak adnátok netto 200 ezret? Nem lehet, hogy ők meg még többet szeretnének, mondjuk netto 300 ezret?
2019. márc. 3. 01:11
 6/23 anonim ***** válasza:
70%

Mérnökként nekem bruttóban sincsen meg a 200 000Ft, Audi nem jelez vissza az önéletrajzra, de a munkahelyemen keresztül folyamatosan szakmai segítséget kér tőlünk.

Gondolom ingyen jobban megéri nekik...

2019. márc. 3. 08:09
 7/23 anonim ***** válasza:
81%
Hát nézd, apukám vidéken raktárosként keres nettó 150 körül, néhány túlórával 160 felett. Ez alapján azt gondolnám, hogy náluk az irodisták biztos kapnak 200 körül, pedig aztán, ahogy apukám meséli, ők sem agysebészek (nyelvtudás nem kell). Szóval ha a ti állásotokra pályáznék, ebből kiindulva én is beírnám a nettó 200-at.
2019. márc. 3. 08:28
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Pár napja voltam egy interjún irodai munkára, diplomásként, munkatapasztalattal. Megkérdezték, hogy mennyi kérek, csak br 200-at mondtam, mivel tudtam, hogy nem fizetnek sokat az alkalmazottaknak, de már erre is húzták a szájukat, hogy sok.
2019. márc. 3. 09:40
 9/23 anonim ***** válasza:
91%

Érettségi+ Budapest= 200.000 Ft nettó

Diploma+ c1 szintű nyelvtudás+ Budapest=300.000 Ft nettó

És ez nem is sok...nagyon az alja...

2019. márc. 3. 09:44
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
200 ezer az hol elszállt bér? Ez nagyjából a minimum a tisztességes élethez ahol nem nullára jössz ki hó végén.
2019. márc. 3. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!