Érettségivel rendelkezők miért kérnek nettó 200. 000 Ft fizetést?
Én fogadom a cégnél az álláspályázatokat, középfokú szakirányú végzettséget várunk el egy bizonyos irodai pozícióra jelentkezőktől.
Nagyon sokan viszont úgy jelentkeznek, hogy csak érettségivel rendelkeznek, a bérigényük pedig 200.000 Ft...
Miért van ez, hogy ennyien jelentkeznek olyan állásra, amire meg sem felelnek? Ráadásul ennyire elszállva a bérekkel?
Kérni én is mindig többet kérek mint amennyire számítok hogy adnak. Bemondta, de 150 ért már lehet oda megy. Most nálatok pattog a labda.
Volt itt egy ilyen: "Mellesleg nekem egyetemi diplomával 2 nyelvvizsgával a max fizetésem nettó 180 000 forint volt és már az is jónak számit."
- Milyen egyetemi diploma?
- Milyen nyelvvizsga?
- Beszéled is azt a 2 nyelvet?
180 nettót egyetemről random bölcsész diplomával kieső, angolul jól beszélő ismerősöm kapott 4 éve, multi call center poziban, igaz Budapesten.
Az a baj, a munkáltatók sokat várnak el a munkavállalotol, legyen 2 diplomája, legyen okj szakmaja,3 nyelvtudasa minimum 5 ev tapasztalata, es akkor talan netto 250 ezerert felveszik dolgozni, amivel meg mindig nem tud onallo eletet elni,de a fel eletet elb.ta tanulassal.
Jelenleg ez folyik ebben az országban,es csoda hogy a fiatalok akiket a szulok,rokonok nem támogatnak vagy nincsen hátszele ,még 30 evesen is szulokkel laknak.?
Persze a 30 eves, igy nem tud párt talalni maganak, es fejlodik vissza a gyerekkorara,deoresszio miegymas,vegul 35 evesen ongyilkos lesz mert semmire nem jutott.
Tehát mit kell csinalni hogy legyem az embernek penze? Vagy kimegy kulfoldre, vagy lop,csal,hazudik, es lehet háza meg kocsi par ev mulva. Errol szol a mai élet amiben elunk es tette ezt az emberek ezt az eletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!