Jogosan haragszom a munkáltatómra?
Nem jogosan haragszol rá.
Az egyetlen, akire haragudhatsz, az saját magad, hiszen te hoztad meg a döntést.
Egy ígéret - a munka világában?
Pénzügyi ígéret???
Ha bárki más kérdezné, szemberöhögnéd!
Kérlek adj kölcsön, ígérem, megadom!
Bárki ír ki ilyen kérdést, a sárga földig le szokták hordani, hogy MINDENT írásba kell foglalni, ami pénzzel kapcsolatos!
Pénzügyekben nincs család, barátság - miért épp egy vadidegen (a főnököd) lenne kivétel, akihez amúgy sincs semmi közöd?
Jó, hát hülye voltál, de emiatt azért még nem érdemes a kardodba dőlnöd. Én több évvel ezelőtt mentem át egyik helyről a másikra, ahol az otthagyott fizetés kb. annyi volt mint a tied, az új helyen meg mindjárt kb. nettó 100-al több. Azóta még feljebb tornásztam.
Sztem csak simán vond le a következtetést, amit mások is írtak, emellett meg kezdd újra a pályázási folyamatot. 200 nettó körüli fizetés nem számít egyáltalán jónak, sem kiemelkedőnek manapság, ilyesmit már képzettség nélkül is lehet találni. Ha meg legközelebb találsz olyasmit, ami megfelelő, akkor rögtön lépjél le, mondjad a főnököd igérgetésére hogy l.fasz a füledbe, én már azt se hiszem el neked amit kérdezel, pápá. Aztán ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!