Ti mit csinálnátok a helyemben?
Budapesttől 40kmre lakom. Feleségemmel, kislányommal. A környéken tavaly megjártam kb 6 munkahelyet, de vagy a fizetés vagy beosztás nem volt jó vagy kutyába se vettek. Év végén sikerült elhelyezkednem Budapesten egy irodában. A fizetés jó 180 nettó bejelentve. De az utazás naponta 4,5 óra összesen. Kezdem úgy érezni hogy mind idegileg mind testileg kezdek erre rámenni, ráadásul így hétköznap csak aludni járok haza és a családomra semmi időm. Hajnalba megyek este érek haza. Ez persze egyre több feszültséget és vitát szül.
Most lett egy álláslehetőség, sofőrködés. 6 órás munka 8-14ig.a fizetés 120-130 nettó. Teljesen jó lenne időben. Maradna idő a ház körüli munkákra, családra. Tudnék menni a kislányért az oviba stb.
Ti hogyan döntenétek? :)
Nekem az itt a bajom, hogy 180 nettó, rohadt alacsony fizetés napi 12,5 órában, főleg Budapesten. Ennyiért még a déli országrészben is találni irodai munkát (nem mondom, hogy jellemző, de találni).
Szóval ha nem vagytok rászorulva a pénzre (pl. tehermentes a ház), akkor én sokkal inkább a sofőrködést csinálnám. Szerintem nem éri meg ezért feljárni Pestre, mind a kettő siralmasan alacsony fizetés, de az utóbbi lehetőségben legalább marad szabadidőd (meg szerintem nem annyira lélekölő munka, mint az irodai robot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!