Milyen szakmát képzést csinálnátok pluszban?
Figyelt kérdés
Könyvelő vagyok, lassan 2évtizede, ebben tanulok képzem magam folyamatosan. Most felötlött bennem, hogy valami nagyon mást is tanulnék, amit akár mellékállásban is tudok csinálni, vagy ha jobban tetszik váltani. De a kérdés, hogy mit. Minek van jövője, kereslet rá, akár tényleg otthonról is lehet végezni, és persze pénzt is lehet vele keresni. Tehát nem csak begyűjtök egy újabb papírt, hanem hasznosítani is tudom. Mert pl műkörmösnek is tanulhatok, de valahol nem látom értelmét, nem dolgoznék benne, hiába egy új ismeret lenne.2018. nov. 22. 19:14
1/4 anonim válasza:
Éppen az a gond, hogy hiába kapsz itt tippeket, mi nem ismerünk, nem tudhatjuk mivel szeretnél foglalkozni és mivel nem.
2/4 A kérdező kommentje:
Hurrá. Pont tippeket várok.
Nem azt, hogy mert ismersz és majd ez illik rád...
Kapok egy tippet, és azt magam megnézem érdekelne e.
2018. nov. 23. 15:04
3/4 anonim válasza:
Én a helyedben megcsinálnám az adótanácsadóit is. :) De tekintettel arra, hogy olyat keresel aminek van jövője és otthonról is végezhető a programozást/ szoftverfejlesztést mondanám még.
4/4 anonim válasza:
Csatlakozom, tanulj meg programozni C nyelven, onnantól könnyen átképzed magad egy piacképes nyelvre (C++; C#; python, akár Java, stb...) ami C alapú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!