Aki programozó akar lenni, annak mérnökinfó levelezőin vagy bootcamp, amire nincs pénze és ami munkaidőben van?
Nem működik.
Ha olyan egyszerű lenne, hogy mérnökinfó vagy bootcamp, akkor nem lenne kérdés.
Nekem kifizethető tanfolyam kell munka mellé. Ami még épp ésszel elvégezhető. Igen, kell mellé az önképzés is, tehát mindenképp nagyon nehéz.
Válságállóbb is egy normális, normálisabb végzettség.
Jósolják a közelgő válságot.
Jó, csak akkor 30 éves koromig semmi életem nem lesz. Pár hónapja élek így és már nem bírom, nemhogy 3 évig.
Az önképzés amellett is kell plusz a borzalmasan nehéz egyetem.
Most még ha a tanulást le is számítjuk, csak az órák időtartamát vesszük (esti van ugye), akkor se fér bele heti 40+ebédszünetek munka.
Ha találok is részmunkaidős állást, valami árufeltöltőit vagy kasszást (ha beüt a válság, azt se), keveset fogok keresni. Életem nem lesz, ok, az most sincs. De kajára is kell pénz, rezsire, nem várt kiadásokra. Részmunkaidőből nem fogok kijönni.
Kiégve, éhesen, 30 éves nőként, párkapcsolat nélkül, eddig sem volt túl sok életem....
Pont ezért vagyok kétségbeesve.
Nagy munkaerőhiány, lóf.
3, egymást kiegészítő végzettséggel nem tudtam elhelyezkedni, pedig a 3.-at már úgy csináltam, hogy néztem az álláskereső oldalakat és jónak tűnt.
A programozás még érdekel is és piackápes. De azt látom, hogy bootcamp vagy egyetem vagy lőttek ennek is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!