Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki programozó akar lenni,...

Aki programozó akar lenni, annak mérnökinfó levelezőin vagy bootcamp, amire nincs pénze és ami munkaidőben van?

Figyelt kérdés
Felnőtt, dolgozó ember átképése esetén.

2019. febr. 18. 12:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
27%
Technikailag egyik sem szükséges, magadtól is meg tudod tanulni, amivel ráadásul megszokod az önképzést is, amire a későbbiekben folyamatosan szükséged lesz.
2019. febr. 18. 12:34
 2/16 A kérdező kommentje:

Csak azzal nem megy semmire az ember!

Akkor se, ha irtó szorgalmas, nem adja fel és esetleg még segítsége is van.

2019. febr. 18. 12:34
 3/16 anonim ***** válasza:
58%
Itt kezdődnek a bajok, hogy egy értelmes magyar mondatot nem tudsz megfogalmazni. Talán ha az sikerülne az életben is sikeresebb lenne.
2019. febr. 18. 12:35
 4/16 A kérdező kommentje:
Ezt inkább nem kommentálom.
2019. febr. 18. 12:37
 5/16 anonim ***** válasza:
29%

"Csak [az önképzéssel] nem megy semmire az ember! Akkor se, ha irtó szorgalmas, nem adja fel és esetleg még segítsége is van."

Én az egyetemet fél év után otthagytam, mindent magamtól tanultam meg, most vezető fejlesztőként dolgozok napi 6 órában kerekítve nettó 1 millióért. Közben a saját ötletemhez pitchelek befektetőket, amikor épp kedvem szottyan hozzá, mert a kötetlen munkaidő és sok gépi munka mellett nagyon sok mindenre van időm (többek között nyilván ugye arra is, hogy egy arra alkalmatlan embernek ezt megpróbáljam elmagyarázni).

Ezt további 3 barátom (illetve közeli ismerősöm) csinálja hasonlóképp, leszámítva a saját ötlet részt. Mindegyik önszorgalomból, érdeklődésből, ambícióból tart ott, ahol.

A hozzászólásaid alapján ez a képesség benned nincs meg. Sorry.

2019. febr. 18. 13:14
 6/16 anonim ***** válasza:
69%

#5 voltam,

a félreértések elkerülése végett nem téged akartalak ezzel szapulni, a kelletlen hangvétel ellenére sem. Mindössze arra akartam rámutatni, hogy tévesen gondolkodsz a témáról, a félrevezető magabiztosságodat olyan prekoncepciókra alapozod, amik nem létezők.

2019. febr. 18. 13:18
 7/16 A kérdező kommentje:
Akkor a hétvégén azért "dícsértek meg" többen is.
2019. febr. 18. 13:33
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Vannak területek, ahol kevesebbet számít a papír, annál többet a tapasztalat és a tudás. A programozás pont ilyen.
2019. febr. 18. 14:47
 9/16 anonim ***** válasza:
24%
Ötösnek teljesen igaza van, én is pont így vagyok vele. Semmi papír, és bizony, havi egy millió felett viszek haza.
2019. febr. 18. 15:35
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell nekiesni csak azért, mert szeretne papírt szerezni? Az önképzést semelyik esetben sem ússza meg, csak még szerezz róla egy hivatalos okmányt is. Lassan sokan ott tartanak, hogy egy diploma meglétét negatívumnak tekintik, sőt már lenézik a diplomás programozót.

Kérdező:

Mivel a második lehetőséget lényegében kilőtted, akkor nem értem a kérdést.

2019. febr. 18. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!